probleme incarcator se k500i (SOLVED)
936 vizualizări
20 răspunsuri
Linkuri topic "probleme incarcator se k500i (SOLVED)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
25 mesaje
din 05/09/2005

La mine de fiecare data cand bag incarcatorul spune incarcare optimizata

MW Veteran
647 mesaje
din 08/06/2005
2 aprecieri

iti apare cand e deschis telefonul, daca e inchis nu mai apare...cica e recomandabil sa-l incarci dupa ce s-a dus de tot acumulatorul;-)

MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005

Am gasit solutia pt pb noastra : luati un ac si curatati de praf ( si ce-o mai fi pe acolo :-) ) cele 2 lamele care fac contactul cu incarcatorul si apoi incercati iar sa incarcati. Eu nu mai am nici o pb acum, face contactul f bine qar daca misc de el :-D Sper sa va ajute si pe voi
PS Daca aveti cablu de date si aveti pb si cu el curatati toate lamelele alea si poate va va merge mai bine.
PS Daca aveti cablu de date si aveti pb si cu el curatati toate lamelele alea si poate va va merge mai bine.
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!

MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
24 septembrie 2005, 13:52:31
sper sa mearga @Resurrector ca si eu am aceiasi problema cu k508-ul meu:D
Dincolo de nori e o raza de lumina,
Dincolo de nori e lumea mea....
Plecat in calatoria vietii mele....

MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
24 septembrie 2005, 14:12:10
ResuRRectoR 23-09-2005 18:28:56
Am gasit solutia pt pb noastra : luati un ac si curatati de praf ( si ce-o mai fi pe acolo :-)Sunt solutii de curatare!Chiar spirt!Folositi un betisor cu vata(ca acelea pt.urechi)Lamelele sunt aurite impotriva coroziunii(oxidarii) si pt un contact perfect NU indepartati acel strat cu obiecte ascutite(ex.ace!)

MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
24 septembrie 2005, 14:57:18
Gata ValCrav m-ai convins,fara ACE

Dincolo de nori e o raza de lumina,

Înapoi la Tehnical
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.