invers proportional = cu cat dotarile sunt mai mari cu atat scade dotarile utilizatorului sunt mai mici.
ontopic: eu as alege se-ul pt symbian UIQ. un TS schimba mult senzatia de navigare pe net... nu te chinui asa de mult. nokia se da mare cu nush ce camera... dar eu cum cumblu deobicei cu camera dupa mine nu prea are rost sa am camera la tel.
Ma gandeam sa imi iau un Nokia N95, are cineva cum e la capitoulul navigare online fata de P1i? ca a inceput sa ma atraga ideea de internet pe mobil si nu stiu ce sa aleg eu am gasit pe www.quickmobile.ro ambele telefoane la un pret f bun parerea mea (comparativ cu alte magazine) si mai ramane doar sa ma lamuresc care ar fi mai bun pt internet
- Exista sau se poate instala tastatura onscreen pe M600/ P1 ? - Se poate modifica modul de tastare cu vreun program astfel incat sa se apese succesiv pentru a obtine literele ? ( de exemplu la tasta QW sa se apese odata pentru Q si de 2 ori pentru W )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.