20 aprilie 2009, 11:00:50 • actualizat 20 aprilie 2009, 11:06:03 (1 ori)
cine stie daca pot face ceva sa vad jocul mai pe alb mi se vede intunecat rau , sant locuri in anumite harti cand se vede intuneric bezna, am dat toate setarile la maxim si degeaba am versiunea Counter-Strike Source v34 08.07.2008 Build 3531 si cu cea dinainte tot asa mergea ,
DACA LA MAXIM SPRE LIGHTS SI SE VEDE INTUNECAT ... DAR DACA IL DAU LA MIJLOC SAU IN PARTEA CEALALTA ... CUM CREZI CA S-AR VEDEA ?? SAU TIE ITI PLACE SA TE BAGI IN CIORBA SI SA JIGNESTI AI GRIJA...
cine ma ajuta si pe mine sa instalez un joc? deci am downloatat couner strike source de 1.12 gb si inauntru am gasit un fisier setup.bat un fisier info.txt si un folder numit install files cu 10 fisiere in format .cf2 si .cf5 la info spune : (1) Run Setup.bat (2) Run desktop shortcuts when installation is completed (3) Have phun dar degeaba dau open pe setup.bat si nu face decat sa se deschida o casuta in dos pt o fractiune de secunda si se inchide ,nici macar nu am timp sa vad ce scrie ce e de facut? ce nu merge cum trebuie? stie cineva sa ma ajute?
un bat de editeaza simplu. Click dreapta pe el si open with notepad. Cel mai simplu e sa cauti in alta parte. Incearca un release de la Digitalzone. Se gaseste pe piratebay
06 iunie 2009, 17:19:36 • actualizat 06 iunie 2009, 17:22:26 (2 ori)
stiam cum sa il editez dar nu stiu ce trebuie sa editez uite asta e incepului nu cred ca e necesar tot ca e lung si problema e ca nu incepe instalarea
@echo off rem Author: Synapse rem Date: April 16th 2009 rem Setup design version: 2.60 rem Installer version: 1.0 cls color a title Source LAN Games Installation set DR=%CD%\Install Files set ID=%PROGRAMFILES%\Valve\Counter Strike Source set TD=%HOMEDRIVE%\SLG-TMP echo. echo -Checking if UAC is enabled... FOR /F "tokens=2* delims= " %%A IN ('REG QUERY "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v ENABLELUA') DO SET UAC=%%B IF NOT %UAC%==0x0 goto uaccheck echo -Checking administrative privileges... net localgroup administrators>"%SystemRoot%\ADMINS.txt" move "%DR%\isadmin.cf2" "%DR%\isadmin.exe">nul "%DR%\isadmin.exe" IF NOT ERRORLEVEL 1 goto admincheck move "%DR%\isadmin.exe" "%DR%\isadmin.cf2">nul echo -Removing temporary install files... del/f/q "%SystemRoot%\ADMINS.txt" del/f/q/s %TD%\>nul cls IF EXIST "%ID%\hl2.exe" goto exist goto installation :continue taskkill /IM dx.exe /F cls echo. echo Removing previous installation (please wait)... del/f/q/s "%ID%\">nul :installation cls echo. echo * It is recommended that you exit all other applications before installation echo ============================================================================== echo * Game: Counter-Strike: Source echo * Patch version: April 2009 echo * Time needed: ~20+min echo * Needed Space: 3.89GB echo * Extracted size: 3.89GB echo * Install Path: %ID% echo ============================================================================== echo [ MENU: ] echo ============================================================================== echo [ (1) Begin the installation ] echo [ (2) Change the install directory ] echo [ (3) Exit the installation ] :choice echo. set/p choice="Menu #: " IF %choice%==1 goto start IF %choice%==2 goto cd IF %choice%==3 goto exit goto choice pause>nul :start ........ ........ si continua
si problema e ca am un jaf de laptop cu proc de 1.7 care am inteles ca asta va merge pe el , am incercat si alte variante dar merge sacadat , in fremuri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.