Winamp pentru SE K800i?
5 126 vizualizări
9 răspunsuri
Linkuri topic "Winamp pentru SE K800i?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
15 mesaje
din 13/10/2007
15 februarie 2008, 18:32:50
Acum că nu se mai pot urmari posturile tv (realitatea tv, antena 3, etc) prin internet, cum aș putea asculta la radio (fără căști) un post de radio prin internet Wap unlimited. M-am gândit la Winamp, pt. că cel puțin eu așa ascult pe PC-ul de acasă. Oare există o versiune de Winamp și pentru tel. SE K800i? O are cineva? Vă mulțumesc.

MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
15 februarie 2008, 19:14:01
Winamp nu exista decat pentru PC. Aplicatiile pentru alte dispozitive sunt doar cu numele de Winamp, neavand legaturi cu Nullsoft.
Posturile de radio din portalul Orange Wap sunt gratuite, precum si live cam, trailere ale filmelor si videoclipuri din Liga I. Drept urmare, daca accesez un post de radio direct de pe Orange Wap, ti se va deschide aplicatia cu care pana acum ti se deschideau posturile tv si o sa poti asculta. Din cate stiu, la Sony Ericsson seriile K, W si P, la celelalte nu stiu, poti lasa muzica sa cante si tu sa te plimbi prin meniu.
Iar unele posturi de radio de pe internet merg si prin Wap Unlimited daca telefonul iti recunoaste formatele la care e redat streaming-ul.
Posturile de radio din portalul Orange Wap sunt gratuite, precum si live cam, trailere ale filmelor si videoclipuri din Liga I. Drept urmare, daca accesez un post de radio direct de pe Orange Wap, ti se va deschide aplicatia cu care pana acum ti se deschideau posturile tv si o sa poti asculta. Din cate stiu, la Sony Ericsson seriile K, W si P, la celelalte nu stiu, poti lasa muzica sa cante si tu sa te plimbi prin meniu.
Iar unele posturi de radio de pe internet merg si prin Wap Unlimited daca telefonul iti recunoaste formatele la care e redat streaming-ul.

MW Luver
192 mesaje
din 24/09/2007
15 februarie 2008, 19:21:47
Winamp nu exista,dar sunt cateva playere java destul de bune,niste skinuri dragute ,gasesti pe sharemobile

MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
17 aprilie 2008, 20:35:02
uite aici o aplicatie java foarte asemanatoare cu winamp
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri

Alt topic facut aiurea. Winamp pe k800? Haha! Haha! Eu am instalat nero pe nokia 1100 dar face doar cd-uri. La dvd da eroare.

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri

Merge si pe N5310 
P.S
merg si clipuriile video,numai ca nu full display

P.S
merg si clipuriile video,numai ca nu full display

Si pe k770i se aude+perfect...
Multam @nfs
Multam @nfs

[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE

MW Lurker
392 mesaje
din 28/02/2006

inca o app java pt muzica Windows_Media_Player_v7.0 (cica asa se numeste
) ) nu am testat pe SE,Dar pe nokia merge...

Viata e scurta...Traieste-o la maxim!!!

MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
22 aprecieri

MW Lurker
392 mesaje
din 28/02/2006

de pe tasta 7 ai obtiunile aplicatiei...dupa care trebuie sa scrii tu calea folderului
E:/folder/folder-pt memory card sau
C:/folder/folder-pt memoria interna a telf.
E:/folder/folder-pt memory card sau
C:/folder/folder-pt memoria interna a telf.
Viata e scurta...Traieste-o la maxim!!!
Înapoi la Aplicații Java
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.