1. Sa ai telefonul hacuit 2. Instaleaza asta in MEMORIA TELEFONULUI -> pe card da eroare.
#sharemobile/file.php?id=97431
3. Apoi asta #/file.php?id=349710
ps: cand instalezi fisierele din arhiva zip te va intreba daca doresti sa inlocuiesti pips versiunea x.xx cu y.yy (exemplu) trebuie sa ii dai DA.
succes
ps : ATENTIE PRIMA DATA INSTALEAZA APLICATIA "NGAGE INSTALLER" PE CARE O GASESTI la primul link de sus
dupa ce ai instalat toate fisierele de mai sus, deschide aplicatia ngage apoi iesi. Descarca jocurile de pe net si le pui in folderul ngage din E:/ngage si intra in aplicatia ngage si le instalezi pe card
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu instalarea pentru S60 V3 FP 2? (S9.3). Ms mult
Nu calcati iarba....Fumati-o!!! ----------------------- "Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti"
pt un n95: Am instalat si eu platforma n gage si mi-a creat in ambele directoare(mem int si card) cate un folder numit n gage.Am cautat sa descarc jocuri full,am gasit ceva apoi le-am dezarhivat pe card in folderul n gage .Problema cu care ma confrunt acum este cum fac ca aplicatia n gage sa-mi vada aceste jocuri.In folderul n gage am folderul sistem iar fiecare joc poarta ca denumire un grup de cifre Cu respect
se poate pune n-gage pe nokia 5230?....am fct asa cum trebe fct si pt nokia 5800 numa ca nu-mi merge...cand intslez app n-gage propriu-zisa se instaleaza intr-o secunda O_o....din cauza ca nu e 5800 nu merge?....
pt un n95: Am instalat si eu platforma n gage si mi-a creat in ambele directoare(mem int si card) cate un folder numit n gage.Am cautat sa descarc jocuri full,am gasit ceva apoi le-am dezarhivat pe card in folderul n gage .Problema cu care ma confrunt acum este cum fac ca aplicatia n gage sa-mi vada aceste jocuri.In folderul n gage am folderul sistem iar fiecare joc poarta ca denumire un grup de cifre Cu respect
fisierele .n-gage le copii in folderul n-gage nu in sistem
FRATILOR caut si eu jocul one am trimis pm la cei care par sa stie mai bine nimeni nu vrea sa dea un linck s-au un sfat iar toate linck-urile care sunt date mai jos nu merg.are cineva idee unde pot gasi acest joc doftorit caci am citit tot de la ultima pagina pana la 20 iar daca link-urile astea mai actuale nu merg de restul ce sa mai zic. a observat cineva treaba asta s-au mi se intapla numa mie.
23 aprilie 2010, 13:35:57 • actualizat 23 aprilie 2010, 13:41:59 (1 ori)
de ce nu imi deschide jocuri mai mari de 5mb?e posibil sa fie din cauza lipsei ram-ului?ce ma sfatuiti?
mi le deschide pe cele de 2-3 mb,iar la cele mai mari,apaere ecranul negru,desi imi apare cand apas pe tasta de meniu,k ruleaza ngage,si studio console,dar pot s las asa si 10 si tot nu incepe jocul. mai intampin si problema ca dupa instalarea unui joc,imi da :error 1
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.