Super! Ms pentru credite! Ar fi misto sa poti consuma punctele live! Adica sa se ia din "credit" in timp ce privesti. Un fel de prepaid. Poate ma uit decat in weekenduri sau ocazional si nu ma avantajeaza un abonament. Cand dau pe un program premium ma anunta ca voi fi taxat cu x crdite pe minut sau ora si dand ok se deschide programul si ia din credite conform planului! Ar fi xtra bestial asa!
- reparat niste probleme la selectarea publishing pointurilor - corectat cateva greseli din select re-run - timeframe dropbox - mici upgradeuri ale interfetei
09 iulie 2009, 12:25:02 • actualizat 09 iulie 2009, 12:29:04 (1 ori)
stargate 09-07-2009 03:30:53
Versiunea: 1.02 Lansata: 09.07.2009
- reparat niste probleme la selectarea publishing pointurilor - corectat cateva greseli din select re-run - timeframe dropbox - mici upgradeuri ale interfetei
Salut! eu am un Asus P552 si m-am tot chinuit sa fac sa vad programele in full screen dar nu pot am incercat cu Core Player dar nu le deschide, imi spune ceva ca adresa nu poate fi deschisa.... am asociat din core player formatul .asx, parca asa trebuia, nu? vad ca acum nu se conecteaza nici cu windows media player...
Asigurati-va ca ati selectat mobile la connection in fereastra optiuni. Rezolutia la care vin streamurile pe mobile ar trebui sa arate ok in fullscreen.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
Asigurati-va ca ati selectat mobile la connection in fereastra optiuni. Rezolutia la care vin streamurile pe mobile ar trebui sa arate ok in fullscreen. acum merge si vad ca merge si full screen cu windows media player adica in landscape...Pana mai acum ceva timp nu mergea asa. faza e ca imaginea e clara dar framata rau. adica se blocheaza cateva sec pe urma apare alta...poza ca sa zic asa(clara) si tot asa. sunetul curge fain fara intreruperi. care e problema de merge asa? am retea 3G+...
26 iulie 2009, 12:30:14 • actualizat 26 iulie 2009, 12:40:16 (1 ori)
Pt. Stargate: Sunt utilizator frecvent al programului dezvoltat de PBX. Cum as putea sa fac rost de o perioada "trial" de 1 saptamana/luna pentru "Discovery Science" .? Vreau sa imi fac o idee despre cum merge streamingul,calitatea imaginii etc. inainte sa cumpar credite. Multumesc anticipat
nu-mi mai merge in full screen in landscape merge oarecum dar in portret si nu pe tot ecranul(normal, nu ar avea cum) am pus la network wifi si vad ca nu mai merge framat desi folosesc reteaua 3G+ ca wifi nu a stie telefonul.... deci cum fac sa vad in full screen landscape ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.