07 ianuarie 2008, 00:09:47 • actualizat 07 ianuarie 2008, 00:11:55 (1 ori)
Vrea un program care sa iti spuna distanta dintre doua localitati alese.
Pentru calculator e Sony Map cu harta Europei, harta politica si rutiera. Afiseaza pe harta cel mai scurt drum dintre doua localitati, distanta in kilometri si timpul de parcurgere a distantei respective daca mobilul are viteza constanta de 60km/h.
Vrea un program care sa iti spuna distanta dintre doua localitati alese.
Pentru calculator e Sony Map cu harta Europei, harta politica si rutiera. Afiseaza pe harta cel mai scurt drum dintre doua localitati, distanta in kilometri si timpul de parcurgere a distantei respective daca mobilul are viteza constanta de 60km/h.
Ar fi bunicel un asa program pentru telefon.
Dar IGO nu afiseaza si distanta in kilometri ?
poti sa imi dai si mie acel program pt ca miam formatat compu si sa sters te rog ....... intra pe id de mesenger andreiunicat sa vb
Edit by mosul:andreitheboss te rog sa-ti corectezi greselile gramaticale , daca nu poti singur,cere ajutor.Acesta este un forum decent si dorim ca si mesajele sa fie decente atat prin continut cat si prin corectitudinea lor din punct de vedere gramatical. TNX .
01 mai 2008, 05:02:17 • actualizat 01 mai 2008, 05:04:27 (1 ori)
in yahoo go exista aceasta functie. iti spune distanta rutiera si traseul exact pe care trebuie sa-l parcurgi. iti da si un timp in care il parcurgi. chiar am testat aproximativ ruta timisoara-satu mare. am ramas surprins de acuratetea programului.
evident, foloseste conexiunea la net. in cazul meu, apn wap.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.