două harduri
271 vizualizări
4 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "două harduri"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
6 mesaje
din 16/03/2006

am niște chestii pe un hard de 10gb și vreau să le mut pe alt hard, în altă unitate. Şi vreau să pun hardul de 10gb tot pe această unitate, să-l folosesc doar pt windows. Problema e că am instalat și pe acest hard windowsul. Se poate șterge windowsul de pe hardul actual, să rămână doar pe cel de 10gb?

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
22 decembrie 2007, 08:30:56
pmpl,intrebare stupida ,topic stupid... ar trebui sters.
1.in bios ai de unde sa alegi de pe ce unitate sa booteze (hdd0,hdd1,cdrom ,....)
2.bootmanager
1.in bios ai de unde sa alegi de pe ce unitate sa booteze (hdd0,hdd1,cdrom ,....)
2.bootmanager
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005

iar aparu cintu...daca vrei sa faci ceva constructiv si sa ajuti pe cineva,nu doar sa ceri,spune-i omului ce pini trebuie inversati sa faca hardu ala slave,cum sa faca setările in bios si asa mai departe.lasa aroganta,omul are o problema si a cerut ajutor.sunt atatea thread-uri deschise aiurea,asta nu.poate nu e singurul in postura asta,or mai fi si altii care nu stiu !

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
22 decembrie 2007, 08:54:22 • actualizat 22 decembrie 2007, 08:56:49 (2 ori)
ma desteptule,a dat search si nu a gasit pe probleme PC? macar posta acolo ca vad ca tot problema pc e,nu are probleme cu roata de la bicicleta.
si apoi,uite pentru pex ,un cadou special....
1.mufa de alimentare se baga ....in chestia aia cu 4 pini de alimentare.
2.mufa ide(la 10gb,nu cred ca are sata/pata/etc..) se baga in aia cu multi pini.nu ai cum s-o bagi gresit decat daca esti politist cumva,deoarece are o chestie mica de plastic care iti arata exact
3.modifici din jumperi CUM SCRIE PE HDD,SAU CUM E SPECIFIC PRODUCATORULUI astfel incat sa fie master/slave... fara jumper la multe e direct slave,dar oricum,scrie pe hdd,pe eticheta pozitia jumperilor.
4.se baga hardul in locul lui in carcasa.
5.se deschide pc.
6.se alege boot device(hardul 0,daca nu vrei sa bootezi de pe asta)
7.save and exit bios.
8.ma pex,cand ma injura de mama asta de mai jos cum era
aaa... ? asa cum si cronos se face acum ca ploua... deja l-am ajutat prea mult pentru cat merita unii ca el
Blocati topicul sau mutati pe probleme pc,nu a dat niciun search inainte sa faca topicul
si apoi,uite pentru pex ,un cadou special....
1.mufa de alimentare se baga ....in chestia aia cu 4 pini de alimentare.
2.mufa ide(la 10gb,nu cred ca are sata/pata/etc..) se baga in aia cu multi pini.nu ai cum s-o bagi gresit decat daca esti politist cumva,deoarece are o chestie mica de plastic care iti arata exact
3.modifici din jumperi CUM SCRIE PE HDD,SAU CUM E SPECIFIC PRODUCATORULUI astfel incat sa fie master/slave... fara jumper la multe e direct slave,dar oricum,scrie pe hdd,pe eticheta pozitia jumperilor.
4.se baga hardul in locul lui in carcasa.
5.se deschide pc.
6.se alege boot device(hardul 0,daca nu vrei sa bootezi de pe asta)
7.save and exit bios.
8.ma pex,cand ma injura de mama asta de mai jos cum era

Blocati topicul sau mutati pe probleme pc,nu a dat niciun search inainte sa faca topicul
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!

Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
22 decembrie 2007, 10:32:23
Sa sa fie Cint-ule

Înapoi la Hardware
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.