Creare Aplicati in C++

919 vizualizări
11 răspunsuri
autor subiect #1
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
MOT-V360
20 decembrie 2007, 14:00:51
Asi dori sa discutam despre creare unor mici programele in C++!Daca moderatori considera ca topicul nu este de folos sal stearga
Publicitate
Publicitate
autor subiect #2
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
MOT-V360
20 decembrie 2007, 14:36:54
As vrea sa creez si eu un programel in C++ cu care sami pot sterge un folder de pe calculator!Cine ma poate ajuta?
#3
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Windows CE
20 decembrie 2007, 15:41:46
1.Corecteaza titlul topicului(ai uitat sa pui un 'i' la cuvantul aplicatii)
2.Mai citeste regulamentul forumului,trebuia sa folosesti optiunea'modifica mesaj' nu sa faci double posting
3.Scrie corect gramatical si pune cratimele acolo unde trebuie,vezi topicul 'Nu mai faultati limba romana'
#4
Drix
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
20 decembrie 2007, 16:16:13
Foloseste functia rmdir(); ,totusi s-ar putea sa ai probleme sa nu stearga daca folderul nu e gol! Da si tu un link pt program!
autor subiect #5
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
MOT-V360
20 decembrie 2007, 17:14:46
Eu folosesc programul Borland C++ asta il am instalat pe pc!nu vrei sa pui tot codul de la #include... pana la final?te rog
#6
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Symbian
20 decembrie 2007, 17:27:12
Si tu vrei asta ca sa stergi un folder din PC? Dar din command-line ce are? :lol:
autor subiect #7
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
MOT-V360
20 decembrie 2007, 18:38:58
imi trebuie sa fak acest programel pt a sterge un folder din pc !ca am facut pariu cu un prieten ca se poate face asta
#8
Drix
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
20 decembrie 2007, 19:56:44
Ba frate ,eu sunt high acum,ti-am dat functia,invarte variabilele :

I-a vezi:
/************************************************************************

Exemplu sterge 2 directoare: unul in radacina directorului, altul in directorul curent sau masa ca nu vad bine.

************************************************************************/




#include <stdio.h>
#include <direct.h>
#include <string.h>

int main(void)
{
char *dir1,*dir2;

/* Ceaza directorul MARIJUANA in C. */

dir1 = "c:\\marijuana";
if (0 == (mkdir(dir1)))
printf("%s director creat.\n", dir1);
else
printf("%s director necreat.\n", dir1);

/* Creaza subdirectorul DRIX. */

dir2 = "drix";
if (0 == (mkdir(dir2)))
printf("%s director creat.\n", dir2);
else
printf("%s director necreat.\n", dir2);

/* Sterge marijuana din C. */

printf("Sterg directorul 'marijuana' din C.\n");
if (rmdir(dir1))
perror(NULL);
else
printf("%s director sters.\n", dir1);

/* Sterge pe uratul folder drix. */

printf("Sterg pe uratul 'drix' din directorul curent.\n");
if (rmdir(dir2))
perror(NULL);
else
printf("%s director sters.\n", dir2);
return 0;

/****************************************************************************
Acum ma duc sa ma culc ca mie rau ! Bafta. Drix
****************************************************************************/
}
#9
Draculea
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
Opera Mini
21 decembrie 2007, 08:19:27
Sau putin mai simplu folosesti biblioteca
stdlib.h
si din ea ai functia system() care aplica comenzi de dos(ca cele din command prompt)
#10
Dj_wap
MW Veteran
657 mesaje
din 25/06/2007
30 iunie 2009, 20:47:48
Exista pentru C++ un manual explicat ca cel pentru PHP? Am cautat dar am gasit doar mici tutoriale.
#11
Geopsi
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Windows CE
30 iunie 2009, 21:26:45
sunt zeci de carti. numai despre clase am una de 400pg...
oricum c++ permite multe chestii, poate cele mai multe....
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
#12
slave2anubis
MW Luver
173 mesaje
din 21/04/2008
Symbian
01 iulie 2009, 16:10:51
Pt chesti dinastea usoare mai bine faci un comand line in notepad si in redenumesti cu *.bat si gata... Nu te irosii cu chesti de programare numa pt atata... Si daca vrei sa programezi mai bine incepi cu basic sau pascal e mult mai intuitiv deca C...
Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 13 ani
heliu
MW Lurker
Ultimul acum 12 ani
slave2anubis
MW Luver
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.025⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!