28 decembrie 2007, 06:21:53 • actualizat 28 decembrie 2007, 14:05:02 (2 ori)
asa stiam si eu in fine am sa ma mai documentez , poate imi scapa mie ceva . . . . Am testat in seara asta download-ul (40-50 kb/s cu 3,5 G) si upload-ul (10-15 kb/s) . Pun 2 poze facute la lumina neonu-lui intr-o camera , prima este fara zoom iar a doua cu zoom . Am sa revin si cu poze la lumina zilei .
28 decembrie 2007, 13:30:26 • actualizat 28 decembrie 2007, 13:31:53 (2 ori)
ori nu le-am pus eu bine ori...........din cate vad este si sharemobile picat .... In fine ,dupa atata chin am descoperit ca merg pe el doar 2 browse-re ,respectiv cel deafult si opera mini ,opera 8.65 este nefunctionala pe acest telefon si nu din privinta apn-ului ci are un bug care nu permite folosirea key-urilor de nici un fel ,am citit pe forum la nokia si opera
Vroiam sa-mi schimb n70-ul cu 73 dar am vazut asta si va intreb cate ceva, ca eu nu l-am butonat pe asta, la sunet IN CASTI - cu aplicatii mp3 -se aude la fel sau mai bine ca n70- ? -Butonu ala din mijloc cu un "x" in el e tasta creion ? -pozele iasa la fel sau mai bine ca n70 ? -bateria tine mai mult ca n70 ?
da , butonul ala din mijloc cu un "x" este tasta creion ! Din punct de vedere al rapiditatii este net superior peste orice symbian de la ora actuala , deci n70 sau n73 sunt mici copii ! In privinta pozelor nu pot face o comparatie , asta o poti face tu , am pus eu 2 poze mai sus si am sa revin cu altele in functie de timp , asta o data , a doua oara in privinta sunetului , eu zic ca se aude un pic , un pic mai bine !
pai numai Opera. dar cum ai reusit sa instalezi teme pe el? mie la toate imi zice 'certificat expirat' la instalare. am dat si data cu un an in urma dar tot nu merge .
nu prea ma intereseaza temele sau melodii pentru el , am gasit ceva pe nokia si pa sharemobile dar am vazut ca ii ingreuneaza viteza si am renuntat la ele , le-am sters ! ce opera folosesti ? eu nu am reusit sa gasesc 8.65 sa imimearga si din cate am citit pe opera si pe nokia cica nu merge 8.65 pe el !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.