in ultimele zile nu am mai folosit monitorul lcd deloc

..ci tv-ul lcd ca monitor..comoditate..si mai ales pt ca m-am uitat la multe filme hd..calitatea video este deosebita, chiar daca legatura e pe componet
...pe conexiunea actuala nu sunt multumit 100% de calitatea scrisului de exemplu (literele nu sunt asa de fine ca pe monitor..daca stau la mai mult de 2m pe rez 720p devine obositor cititul..rezolv cu zoom)..am sentimentul ca pe digital altfel va sta treaba (experienta lcd-urilor de la pc)
...oricare din produsele sony, samsung, panasonic, philips, chiar si sharp (dar is mai scumpe) de 81-82cm pana in 25mil pot tine locul uneori de monitor...pt filme hd si comoditate de moment e super ok..dar sentimentul meu atunci cand e afisata imaginea de windows este "dar totusi e prea mare"..sa nu uitam si de dimensiunea unui pixel...de exemplu monitorul lcd de 20inch are 1680x1050 pixeli, in timp ce tv-ul de 32inch are 1366x768...la 1080p altfel ar sta treaba..dar de ce placa ai nevoie pt asa rezolutie ?

)
..cred ca unul de 66cm e cel mai indicat pt a tine loc de monitor in proportie de 100%
@cosmin92: cel mai bine e sa mergi cu 2-3 prieteni la plimbare prin marketurile cu lcd-uri afisate..sa le iei la puricat..sa te uiti la ele ..sa mai ceri apoi un sfat de pe aici
...oricum tot la cele afisate in posturile anterioare ajungi...p3000 de la sony...r82 de la samsung...5322 de la philips...panasonicul...sper ca n-am uitat pe nimeni (sa nu-mi fac dusmani din prima zi a noului an)
..SINCER..la acestea vei ajunge..pt ca ele se gasesc la oferte avand un pret pana in 25mil..si toate au 81 sau 82cm diagonala
Note: Posts were merged