cateva detalii despre conexiunea component video pe al meu
..mai intai eu sunt multumit de upc analogic..ca si cablu tv...se vede bine..nu exceleaza ca e clar de ce, dar sunt multumit
...am facut conexiune video component cu pc-ul, cu iesirea-adaptor de la placa video (iesirea video)..si 3 rca (un rca-rca de ala stereo de 5m la 4ron..si un prelungitor rca-rca...o nebunie avand in vedere ca-s neizolate, fara protectii, etc

) )
...filmele hd (am deja vreo 15 luate de pe torente la 720p) se vad suuuuuuuper..si sa tinem cont ca e o conexiune video component de cea mai joasa speta sa-i zic (ar fi fost cazuri de cabluri adevarate nu panarame de 5ron)..in jocuri iar e superb(folosesc 720p la rez cu ceva ajustari manuale din nvidia controp panel)..la text treaba sta mai prost sa-i zicem..nu e ca pe monitorul lcd de la pc ( cu siguranta e de la conexiunea analogica, problema cu textul neclar aparand si pe unele monitoare lcd)..probabil si distanta conteaza, eu stand la 2,5 m cel putin de tv-lcd..noroc ca am kitul wirelees tastatura avand si functii de zoom, pe langa multe altele - na logitech

..video component e o conexiune high definition analogica..cotata pe sony.ro cu 4/5 stele la calitatea imaginii..bine..o conexiune serioasa nu ca a mea

)
..dupa ce iau telul imi schimb si placa video si revin cu detalii cu privire la conexiunea digitala...hdmi-hdmi

unde astept 5/5 stele pt imagine...si sunet..caci hdmi duce imagine+sunet
..hai ca ma apuc de vazut inca un film hd