Stie careva daca a aparut, dezvoltat de catre altii, Windows Mobile 6.0 pentru Mio A501? In acest moment device-ul vine cu Windows Mobile 5.0, dar eu, chiar as vrea sa fac un update de OS. Am vazut ca a aparut in luna Octombrie Mio A502, care are aceleasi specificatii ca A501, singura diferenta e ca A502 vine cu WM 6.0 si WI-fi. Dar daca ar fi sa ne limitam la partea tehnica A502 are aceasi configuratie ca si A501. Sunt utilizatori de A501 care au reusit si care au ROM-ul de la WM 6.0 pentru acest aparat
11 februarie 2008, 19:36:59 • actualizat 11 februarie 2008, 19:55:47 (1 ori)
Repede va rog frumos...spuneti-mi cum pot restaura pe WM2005 tasta de selectie stanga, unde scria "Phone"? Am dezinstalat PointUI si mi-a ramas tasta corespunzatoare aplicatiei "Home"... Nu gasesc de unde pot sa schimb.
EDIT: Nu mai am nevoie... am recurs la formatare...
Stie careva daca a aparut, dezvoltat de catre altii, Windows Mobile 6.0 pentru Mio A501? Sunt utilizatori de A501 care au reusit si care au ROM-ul de la WM 6.0 pentru acest aparat
Nimeni ? Vreau sa-mi iau modelul acesta de aparat si as vrea WM6.0 sau WM6.1 pe el ? Este posibil ? Multumesc.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.