12 decembrie 2007, 20:24:09 • actualizat 12 decembrie 2007, 20:24:38 (1 ori)
lucian 28-11-2007 08:47:44
Memoria RAM merge expandata up pana la 2 Gb insa Asus i-a pus un sigiliu chiar la locasul unde se umbla la memorie avertizand ca se pierde garantia daca se desigileaza.
14 decembrie 2007, 15:41:42 • actualizat 14 decembrie 2007, 15:44:48 (2 ori)
Imi puteti spune, va rog, cum fac sa imi vada Bluetooth-ul ? Imi place cit de repede buteaza Xandros si asta a fost unul din argumentele pentru care l-am cumparat. Daca nu reusesc sa il conectez la telefonul mobil nu am acces la Internet - in afara acoperirii wi-fi si a cablului.
Misto jucarie. Daca aparea asta inainte sa-mi iau p990 cred ca renuntam la p De fapt si acum ma tenteaza,mi se pare prea fain la pretul asta...sa ma joc cs in gradina la bunici..he he.. cred ca stiu ce vreau de craciun. pot sa-i pun mouse?
poti sa-i pui mai orice...primul upgrade care il voi face imediat va fi sa-i bag 1 Go de RAM (ma gandeam la 2 dar oare chiar o conta daca el are procesor de 900 care momentan merge la 630 Mhz?).urmatoarele pe lista sunt un DVD Writter extern,am vazut unul lg super slim si merge alimentat de la 2 porturi usb....si un modem 3G de la Orange as lua...insa sunt in dubii..vreau sa stiu daca si astea sunt cumva blocate in retea sau il pot folosi si in alta retea...
i-am luat si un pad numeric,trebuie sa iau si un mouse wireless...cam astea ar fi necesarul urgent... si sa nu uit..tre sa fac ceva sa-lpot incarca si pe masina...cel mai indicat cred ca ar fi un convertor 12.24v-230 V
am luat un dvd writter extern slim lg...e bine ca se alimenteaza direct din usb....si ca o solutie ptr hdd am luat un ipod de 80 Gb ...eu pusesem ochii pe unul de 160 Gb in italia...insa cand am vazut si la noi pe acesta de 80 cam la acelasi pret ca afara l-am luat de aici...e bine ptr garantie...era cat pe ce sa iau un hdd extern de la barcelona...unul de 200 Gb la 90 euro...insa in ultima clipa am ales dvd-ul...
Nu as zice ca are dreptate Claudiu... Totul depinde la ce vrei sa il folosesti... Eu la Dell Latitude D400 folosesc tot unitate optica externa si vad numai beneficii: laptopul este mult mai mic, mult mai usor si se ecomiseste din acumulator. Conectez unitatea doar cand am nevoie, apoi o deconectez. Si cat mi-e sa o pun in geanta ca sa o iau impreuna cu laptopul? La Asus Eee PC, singura problema mi se pare capacitatea hddului... Eu la Latitude D400 am 60gb, un spatiu decent zic eu.
@tiby dvd-ul extern scrie mai greu prin usb dar nu asta conteaz ci faptul ca te cari cu prea multe dupa tine, oricum greutatea este aceeasi in ambele situatii dar e mai bine sa le ai pe toate incorporate parerea mea
mda...deci eu nu am vrut un laptop obisnuit...mie mi-a placut f mult acest UMPC...daca as fi gasit 2 laptopuri de ex la vanzare...primul cu unitate optica,hdd de 160 Gb ,2 Gb RAM etc la 15 mil sa zicem...si celalalt sa fie asus eee..la 20 mil sa zicem...l-as fi luat fara sa ezit pe cel din urma.ce sa fac,imi place la nebunie
legat de accesorii,dvd-ul doar nu-l folosesti non-stop,il am cu mine pe masina si daca am nevoie sa trag un dvd il scot,il conectez la laptop si-mi fac treaba.cat despre capacitatea f redusa a hdd...din mai multe solutii eu am ales una f practica spun eu..am cumparat un ipod de 80 Gb.as fi putut lua un hdd exterm de 250 Gb la 130 euro insa am ales ipodul ptr ca este alimentat separat..nu consuma din bateria laptopului ceea ce e f important...are o autonomie f mare,nu sunt probleme la o utilizare mai indelungata,e mult mai slim ca un hdd extern si nu in ultimul rand il pot folosi separat ca ipod ptr muzica si video
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.