Asus EEE PC Series
10 728 vizualizări
303 răspunsuri
Linkuri topic "Asus EEE PC Series"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
04 decembrie 2007, 00:12:17
deci parerea mea este ca merita orice banutz.singurul lucru la care sta prost este HDD insa eu am avantajul ca aveam deja un jukebox iriver care are HDD de 20 Gb care este alimentat de bateria lui.si daca asta nu e de aajuns mai am si un HDD Multimedia care are un HDD de laptop de 80 Gb asa ca ma descurc.vreau sa vad daca totusi merge si vista pe el.

Începător
50 mesaje
din 13/05/2007

Apropo de revolutie in pc-uri, ati auzit de E1 ? E adevarat ca specificatiile pc-ului lasa mult de dorit dar e un pas inainte cel putin la consumul de 8W pe care il are, dimensiuni reduse si nu in ultimul rand, e antisoc.
webpage: ALEUTIA
webpage: ALEUTIA

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 decembrie 2007, 02:10:00 • actualizat 04 decembrie 2007, 02:12:44 (1 ori)
lol,dar daca nu merge vista ce are? eu si avion daca as avea..cum au facut aia pcul ala(quad core ,4gb ram ,hdd raptor ,dual 8800 nush cat...era un filmulet... ) tot nu as pune vista pe el. am o multime de aplicatii adunate ani si ani si ani si acum sa vad cum vista zice ca unu merge ,altul nu...
si xpul are saracul run like..win 95/98/200 sau cam asa ceva. in vista de ce nu au bagat compatibilitatea cu tot ce a fost inainte?
misto ALEUTIA ala. e bun cand esti in vacanta...dar oare ecranul ala solar chiar furnizeaza suficienta energie si pentr pc si pentru ecran?
da pacat ca e doar pentru office Processor: 200MHz x86 CPU, Memory: 128MB SDRAM, Storage: 2GB

misto ALEUTIA ala. e bun cand esti in vacanta...dar oare ecranul ala solar chiar furnizeaza suficienta energie si pentr pc si pentru ecran?

da pacat ca e doar pentru office Processor: 200MHz x86 CPU, Memory: 128MB SDRAM, Storage: 2GB
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri

daca doriti mai multe info despre laptopul asta gasiti un articol de 2 pagini in XtremPC decembrie

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
04 decembrie 2007, 12:41:13
vreau sa instalez xp-ul dar sunt cam in deruta...trebuie sa fac hdd extern bootabil?am luat xp-ul de pe net si l-am pus pe hdd extern si e iso...nu cred ca merge asa nu?ceva sfaturi daca se poate ptr instalarea xp-ului pe asus eee daca se poate...mentionez ca am umblat in bios si am pus sa booteze primul de pe hdd extern,macar atata lucru am stiut si eu sa fac insa mai departe nu prea le am

MW Lurker
255 mesaje
din 05/10/2006
2 aprecieri
04 decembrie 2007, 13:49:58
lucian 04-12-2007 12:41:13
vreau sa instalez xp-ul dar sunt cam in deruta... 

MxL

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

vazui acum 5 minute la emag , ca imi luai mouse , un lenovo 7300 nu stiu cum . . . mic mic si foarte puternic. il cam face de rusine pe asus. dar si pretul . . . 40 milioane
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!

MW Luver
122 mesaje
din 06/09/2006
09 decembrie 2007, 16:00:21
lucian 28-11-2007 10:38:59
Deci e trecut la inceputul postului ca este un UMPC dar mie imi place sa-i zic mini laptop mai pe romaneste,ai ceva impotriva?Cat priveste rezolutia displayului etc sau ca mai puneti 200 lei si luati un laptop,ce mai spuneti de faptul ca un ppc ajunge pe la 500-600 euro si are un display 320-240,un procesor de 400 si numai 128 RAM deci incomparabil mai slab ca acesta.Deci una e sa car dupa mine un laptop de peste 2 kg cu un display de 15 " si alta e sa tin aceasta bijuterie intr-un "buzunar" care imi ofera cam aceleasi performante ca si ale unui laptop.
[img]http://www.my-funguide.com/sites/default/files/funguide_logo.png[/img]
http://my-funguide.com
http://my-funguide.com

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
09 decembrie 2007, 19:38:15 • actualizat 09 decembrie 2007, 19:44:16 (1 ori)
cint,cum sa se faca de ras la pretul asta?eu zic ca are un raport calitate-pret f bun si de aceea are si un succes enorm afara.
cine ma ajuta si pe mine sa instalez totusi xp-ul pe hdd extern?nu am cd-rom sau dvd extern si vreau sa fac sa booteze de pe hdd.am bagat win xp live edition care merge de pe usb stick si a mers dar era facut cu bartpee si nu prea mi-a placut.va rog cine poate intra pe mess in seara asta sa ma ajute ca maine iar plec din tara luk_26
ps.sunt pe youtuble clipuri cu counter strike,si multe alte joace pe asus eee
cine ma ajuta si pe mine sa instalez totusi xp-ul pe hdd extern?nu am cd-rom sau dvd extern si vreau sa fac sa booteze de pe hdd.am bagat win xp live edition care merge de pe usb stick si a mers dar era facut cu bartpee si nu prea mi-a placut.va rog cine poate intra pe mess in seara asta sa ma ajute ca maine iar plec din tara luk_26
ps.sunt pe youtuble clipuri cu counter strike,si multe alte joace pe asus eee

MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
10 decembrie 2007, 02:16:41
nu ne`ai zis cum se comporta bateria...

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
10 decembrie 2007, 11:45:06
pai nu l-am rulat indeajuns ca sa-mi fac o idee,prima impresie e ca parca nu tinea 3 ore insa banuiesc ca dupa cateva incarcari se schimba situatia.
care e treaba cu windows media center live...am citit ca merge direct de pe cd fara sa afecteze os-ul instalat deci banuiesc ca ar merge si de pe hdd extern.e bun de ceva ca parca am citit pareri nu prea bune despre el...ati avut careva?
care e treaba cu windows media center live...am citit ca merge direct de pe cd fara sa afecteze os-ul instalat deci banuiesc ca ar merge si de pe hdd extern.e bun de ceva ca parca am citit pareri nu prea bune despre el...ati avut careva?

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
11 decembrie 2007, 18:06:41 • actualizat 11 decembrie 2007, 18:27:06 (2 ori)
sa fiu al naibii,de ieri ma chinui sa instalez xp-ul si nu am reusit nici acum,un adevarat chin.
am urmat pasii dibtr-un tutorial,am facut un card sd bootabil,l-am bagat in eee care a bootat,a inceput setupul,am formatat hdd intern dupa care a inceput sa copie fisierele.dupa asta s-a restartat si hopa buba..imi apare ca NTLDR is missing, press any key to restart...sa turbez nu alta.
asta ca sa nu spun ca mi-au trebuit peste 2 ore ca sa fac sd-ul bootabil...copia f greu fisierele pe el si la fel in jur de o ora sa copieze fisierele in timpul setup-ului.
in fine dupa mai multe cautari pe net ca bezmeticul de ma apucase durerea de cap de oboseala si atata informatie cat am citit...cred ca am gasit buba..sper eu
problema ar incpe cand am formatat hdd intern...erau vre-o 3 partitii...una cu linuxul,una ptr user si una care scria bios..le-am formatat pe primele 2 (cea cu bios nu am formatat-o crezand ca nu trebuie) si am creea o partitie cu spatiul ramas dupa care am formatat cu fat32 si am inceput instalarea...el incepe sa copie fisierele dupa care se restarteaza si da eroarea cu ntldr...problema este ca el cauta acel fisier in primul sector de boot al hdd..ceea ce nu gasea ptr ca partitia cu bios de care va spuneam era c: iar partitia pe care am creat-o eu si pe care instalam xp-ul era d: ...si dupa ce copia fisierele si se restarta el cauta in c: si nu gasea panarama asta de ntldr
acum dupa ce am stat iar vre-o 3 ore sa fac iar sd-ul bootabil si sa instalez din nou sper sa mi se adevereasca teoria si sa nu mai am probleme ca innebunesc...acum sunt la 80 % cu copierea fisierelor dupa care va veni momentul magic cu restartul...
later edit
am scapat de dreaq si am dat de tacsu'...deci intr-un fel am avut dreptate...dupa restart imi apare alta eroare..windows could not start because the following file is missing or corrupt:
<windows root>system32-hal.dll
deci am facut totusi un pas inainte..acum se instaleaza windowsul unde trebuie...am cautat pe net si pe urma m-am uitat in kitul de win in system32 dupa hal.dll si nu e acolo..deci teoretic ar trebui sa fac rost de fisierul asta....teoretic...ca practic,cine stie ce naiba peste ce mai dau
am urmat pasii dibtr-un tutorial,am facut un card sd bootabil,l-am bagat in eee care a bootat,a inceput setupul,am formatat hdd intern dupa care a inceput sa copie fisierele.dupa asta s-a restartat si hopa buba..imi apare ca NTLDR is missing, press any key to restart...sa turbez nu alta.
asta ca sa nu spun ca mi-au trebuit peste 2 ore ca sa fac sd-ul bootabil...copia f greu fisierele pe el si la fel in jur de o ora sa copieze fisierele in timpul setup-ului.
in fine dupa mai multe cautari pe net ca bezmeticul de ma apucase durerea de cap de oboseala si atata informatie cat am citit...cred ca am gasit buba..sper eu
problema ar incpe cand am formatat hdd intern...erau vre-o 3 partitii...una cu linuxul,una ptr user si una care scria bios..le-am formatat pe primele 2 (cea cu bios nu am formatat-o crezand ca nu trebuie) si am creea o partitie cu spatiul ramas dupa care am formatat cu fat32 si am inceput instalarea...el incepe sa copie fisierele dupa care se restarteaza si da eroarea cu ntldr...problema este ca el cauta acel fisier in primul sector de boot al hdd..ceea ce nu gasea ptr ca partitia cu bios de care va spuneam era c: iar partitia pe care am creat-o eu si pe care instalam xp-ul era d: ...si dupa ce copia fisierele si se restarta el cauta in c: si nu gasea panarama asta de ntldr
acum dupa ce am stat iar vre-o 3 ore sa fac iar sd-ul bootabil si sa instalez din nou sper sa mi se adevereasca teoria si sa nu mai am probleme ca innebunesc...acum sunt la 80 % cu copierea fisierelor dupa care va veni momentul magic cu restartul...
later edit
am scapat de dreaq si am dat de tacsu'...deci intr-un fel am avut dreptate...dupa restart imi apare alta eroare..windows could not start because the following file is missing or corrupt:
<windows root>system32-hal.dll
deci am facut totusi un pas inainte..acum se instaleaza windowsul unde trebuie...am cautat pe net si pe urma m-am uitat in kitul de win in system32 dupa hal.dll si nu e acolo..deci teoretic ar trebui sa fac rost de fisierul asta....teoretic...ca practic,cine stie ce naiba peste ce mai dau

MW Lurker
223 mesaje
din 22/04/2006
11 decembrie 2007, 22:17:34
Rabdare si tutun, cred ca merita efortul, cred ca o sa imi iau si eu unul, asteptam reactia ta de bucurie ca ti-a iesit, sau ce probleme mai apar.

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
11 decembrie 2007, 22:42:45
pot spune ca sunt la capatul puterilor,nu am dormit de 2 zile...si toate astea se puteau rezolva in 1 ora daca aveam un cd-rom extern
ce ma oftc mai mult e ca mi-a mers din prima varianta de xp care merge de pe stick...destul de interesanta..eu ma miram de ce e asa simpla si nu era nika pe desktop..abia dupa aia am aflat ca se pot adauga pluginuri etc...
ce ma oftc mai mult e ca mi-a mers din prima varianta de xp care merge de pe stick...destul de interesanta..eu ma miram de ce e asa simpla si nu era nika pe desktop..abia dupa aia am aflat ca se pot adauga pluginuri etc...

MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
12 decembrie 2007, 14:10:01 • actualizat 12 decembrie 2007, 18:42:28 (1 ori)
uraaaaaaaaaaa,in sfarsit am pus capat tuturor chinurilor,am instalat xp si e extraordinar.si cand te gandesti ca toata chinuiala de 2 zile s-a rezolvat intr-o ora si ceva cu un dvd extern....asta e cand te apuci de o treaba cu improvizatii.dar pot spune ca nu-mi pare rau,intre timp m-am lovit de fel si fel de probleme,la unele am gasit solutii la altele nu insa am invatat cate ceva.nu prea mai am timp acum sa va spun prea multe,diseara plec in cursa si nu o sa mai am net,revin peste o saptamana 
later edit: hahaha am instalat counter strike 1.6 si merge suuuper...hihihi

later edit: hahaha am instalat counter strike 1.6 si merge suuuper...hihihi
Înapoi la UMPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.