PBX TV - televiziune online
19 632 vizualizări
386 răspunsuri
Linkuri topic "PBX TV - televiziune online"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
16 noiembrie 2007, 12:22:24
Azi-noapte pe toate canalele de muzica sunetul a mers oribil, numai fasait.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
16 noiembrie 2007, 12:30:25
Foarte buna ideea cu programul asta dar sincer eu sunt putin sceptic in privinta lui. Prea multe programe indisponibile, multe altele care acum merg, mai tarziu nu, pbl cu sunetul, luminozitatea este slabuta, in fullscreen se vede la fel de slabut. Poate sunt pbl temporare, fiind si in stadiu beta acum, dar cred ca numai atunci cand va fi pe bani, va merge la capacitatea lui normala. Parerea mea

Windows Mobile

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
17 noiembrie 2007, 11:37:28
Problemele cu sunetul si cu canal indisponibil momentan vor fi reparate in curand. In ceea ce priveste calitatea in fullscreen... trebuie retinut ca merge totusi la 384 kbps - cat un mp3.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
visit my blog

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

poate e o idee sa faci 3 streamuri la clitati diferite (low, medium si high) pentru posibilitati diferite! e mai multa munca si mai multe resurse consumate dar cred ca merita!
o alta idee faina ar mai fi o optiune unde sa poti vedea streamuri de la utilizatori smc tot prin intermediul programului! adica sa ai in smc o optiune gen stream to pbx iar in pbx sa fie un camp unde sa vezi ce streamuri de la utilzatori ruleaza in acel moment! normal si un disclaimer!
o alta idee faina ar mai fi o optiune unde sa poti vedea streamuri de la utilizatori smc tot prin intermediul programului! adica sa ai in smc o optiune gen stream to pbx iar in pbx sa fie un camp unde sa vezi ce streamuri de la utilzatori ruleaza in acel moment! normal si un disclaimer!

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
17 noiembrie 2007, 13:49:49
Nu-mi mai strica surprizele!

visit my blog
visit my blog

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
17 noiembrie 2007, 22:47:55
La voi se blocheaza? La mine cateodata imaginea merge cu 1,2 fps-uri, dar sunetul e bun.

Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 noiembrie 2007, 18:28:27
clientul merge si rulat de pe stick?o versiune portabila ar fi interesanta...

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
19 noiembrie 2007, 18:31:45
Nu e greu...cu winrar cred ca poti sa faci o versiune portabila

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 noiembrie 2007, 18:34:02 • actualizat 19 noiembrie 2007, 18:34:36 (1 ori)
as prefera una care sa nu lase urme in temp,pt a fi folosit pe un pc @work

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
19 noiembrie 2007, 18:37:37
Merge si pe pc...Iar cat despre Temp depinde de aplicatie,unele au nevoie altele nu

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 noiembrie 2007, 18:40:05
oricum am vazut ca e un trend cu aplicatiile portabile,poate ca gaseste timp stargate si ne face si noua o astfel de aplicatie.

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
19 noiembrie 2007, 21:15:18
Mai bine intra prin link-urile directe daca ai acces la windows media player.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

sper ca linkurile directe sa nu mai functioneze cat de curand! mi-e scarba cand vad faze de genul asta!
vrei sa stii care e diferenta intre a oferi linkuri directe de la orange fata de proiectul asta?
in primul rand cele de la orange nu sunt free! iar cei ce le ofera incearca sa faca un bine (mai putin legal) celor ce nu isi permit! in al 2-lea rand sunt deviceuri capabile de streaming dar neacceptate de portal datorita lipsei de profesionalism orange!
in al 3-lea rand si poate cel mai important se incetineste un proiect util si important! clientul ala nu e facut aiurea! nici datele necesare inregistrarii! sunt lucruri utile si sunt oferite gratuit! tu nu ai facut altceva decat sa iei de la un idiot linkurile postate pe vreun forum si sa faci gargara cu ele! dar sa incerci sa faci ceva constructiv nu te tine!
folosestele in wmp cat mai poti! sper ca nu mult!
si nu ma lua cu info e warez si luna nu! ca daca imi aduc bine aminte erai luna cand ai incercat sa trisezi la concursul mts si ai luat-o in barba! daca te dai super corect si legal...fii pana la capat! daca nu stai in banca ta!
vrei sa stii care e diferenta intre a oferi linkuri directe de la orange fata de proiectul asta?
in primul rand cele de la orange nu sunt free! iar cei ce le ofera incearca sa faca un bine (mai putin legal) celor ce nu isi permit! in al 2-lea rand sunt deviceuri capabile de streaming dar neacceptate de portal datorita lipsei de profesionalism orange!
in al 3-lea rand si poate cel mai important se incetineste un proiect util si important! clientul ala nu e facut aiurea! nici datele necesare inregistrarii! sunt lucruri utile si sunt oferite gratuit! tu nu ai facut altceva decat sa iei de la un idiot linkurile postate pe vreun forum si sa faci gargara cu ele! dar sa incerci sa faci ceva constructiv nu te tine!
folosestele in wmp cat mai poti! sper ca nu mult!
si nu ma lua cu info e warez si luna nu! ca daca imi aduc bine aminte erai luna cand ai incercat sa trisezi la concursul mts si ai luat-o in barba! daca te dai super corect si legal...fii pana la capat! daca nu stai in banca ta!

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
20 noiembrie 2007, 11:58:32
ipx, aplicatia merge fara probleme de pe stick, daca copiezi folderul PBX TV. Nu se foloseste nimic din registrii - doar iniul.
Chestia cu linkurile directe dauneaza grav proiectului. Aplicatia de management se uita dupa tunere libere cand cineva cere un canal, si daca pe un tuner sunt 0 persoane, atunci canalul se schimba. Numai ca cei care folosesc linkuri directe blocheaza acele tunere si o sa apara in masa post indisponibil. Lucrul asta dauneaza si celor care folosesc aplicatia client, dar si celor care folosesc linkuri directe pentru ca nu pot schimba canalul. Toata lumea pierde.
Oricum, nu va mai functiona mult. Am fost eu ocupat cu chestii pana acum.
Chestia cu linkurile directe dauneaza grav proiectului. Aplicatia de management se uita dupa tunere libere cand cineva cere un canal, si daca pe un tuner sunt 0 persoane, atunci canalul se schimba. Numai ca cei care folosesc linkuri directe blocheaza acele tunere si o sa apara in masa post indisponibil. Lucrul asta dauneaza si celor care folosesc aplicatia client, dar si celor care folosesc linkuri directe pentru ca nu pot schimba canalul. Toata lumea pierde.
Oricum, nu va mai functiona mult. Am fost eu ocupat cu chestii pana acum.
visit my blog
visit my blog
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.