@Blandu, sacadarea din fullscreen e doar o coincidenta - atunci se intampla sa ai dificultati cu conexiunea fata de serverele noastre. It will get better in time.
@Ryan sau cel putin cei mai activi useri care ofera feedback.
@Termo, ce versiune de directx ai? (start - run - dxdiag).
@info, daca ai doar sunet e de la conexiune - trebuie sa ai 384 kbps constant
@cypryan, e... in full screen nu se vede dvd quality... totusi e streaming... dar eu cred ca e good enough.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
Aha,ete ca am gasit topicul bun.Stargate,faci treaba man,nu gluma.sa ai sanatate,ca sa ne mai poti uimi placut.Sunt unele probleme,dar e la inceput.Una din probleme,ar fi aceea ca se schimba canalul singur(a mai precizat si Uniku).O alta problema e aceea ca sunetul la unele canale e cam prost.Se simte lipsa unor canale,pt ca sunt destule,sper ca pe viitor vor mai fi implementate si altele.Cam atat.E bine,in general e bine.Ma cam supara eroarea aia cu post indisponibil temporar.dar trec si peste ea
Chestia cu schimbatul postului in timp ce utilizatorul este conectat nu ar trebui sa se intample - ii dau prioritate 0.
Posturile indisponibile ar trebui sa fie din ce in ce mai rare as time goes on si se adauga servere - tocmai am adaugat unu - mai tarziu mai vin inca 2.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
Foarte buna ideea, la fel de buna si claritatea. problema: nu merg toate posturile, mai mult, merge la inceput, schimb canalul apoi imi zice, la acelasi post ca este indisponibil. sau invers, altele care nu mergeau, acum merg fara probleme, apoi iar nu mai merg.. anyways.. daca tii un log al chatului o sa vezi acolo cateva sugestii si buguri.
The telephone killed the telegraph and PBX Telecom killed the Tv-Tunner Industry
Am incercat si eu sa ma interesez azi pt un site de SMC si am dat peste PBX. Un bug(poate): acolo sus unde scrie "cel mai vizionat post in acest moment: NUME-POST", in loc de postul tv era cod html: "cel mai vizionat post in acest moment: <HTML><head><body><b>200 OK</b>..." blabla. Nu stiu cum e acum, dar cred ca ar fi util, atunci cand fereastra e minimizata sau in spatele altor ferestre, sa mearga numai sunetul pt economie de banda. Foarte tare chestia, calitate asemanatoare fostului meu tvtuner extern si consum micut de banda.
da am vazut si eu... si mai zice ca e avantajos, ca cica e televiziune digitala, dar televiziunea aia digitala e cancerigena... unii oameni suntchiar absurzi
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.