well...nu prea postez eu aici. dar totusi vodafone mi-a atras (e drept pentru putin moment) atentia cu vodafone red , noile lor abonamente.
hai sa-mi zic si eu parerea despre ele.
RED 29 29 €/lună
NELIMITAT
minute și SMS-uri în orice rețea
500 MB internet pe mobil
15 GB în Vodafone Cloud pentru fișierele tale
----------------------------------------------------
RED 45 45 €/lună
NELIMITAT
2 GB internet pe mobil
100 minute internaționale mobil
25 GB în Vodafone Cloud pentru fișierele tale
-----------------------------------------------
RED 65 65 €/lună
NELIMITAT
4 GB internet pe mobil
250 minute internaționale mobil
50 GB în Vodafone Cloud pentru fișierele tale
Evident , ca orice reclama prea buna sa fie adevarata.... NU E. Trebuia sa-i zica "vodafone voce nelimitat in romania ". Un nume mai decent fata de intelesul normal al cuvantului "nelimitat" din dexul limbii romane.
Hai sa analizam cel mai scump, cel de 65 euro (probabil fara tva) ce ofera...
In primul rand ofera 25% tva. Adica inca 16.25 EURO. +65 fac 81 si ceva. 4 milioane si...
Asa...deci avem...de 4 milioane:
NELIMITAT minute și SMS-uri în orice rețea - sigur aici iesi mult mai ieftin cu un prepay de cosmote

)
4 GB internet pe mobil - no shit.... 4 milioane pentru 4GB ? YO YO
250 minute internaționale mobil -again...cosmote
50 GB în Vodafone Cloud pentru fișierele tale - skydrive oferea 25GB per email...nu pe user... Cu 10 emailuri iti faceai un lant de 250 GB online. Par example
So...concluzia... DA, INCA O PROMOTIE DE PROSTIT ROMANII. Nu stiu ce a fost in mintea mea de chiar am cautat info despre oferta. Mea culpa. Am uitat ca toti din RRomania sunt niste bisnitari ordinari.
Slava domnului ca nu vocea e ceea ce imi trebuie mie pe mobil ca altfel eram demult pe cosmote cu tot cu nelimitatul lor... Cat despre fantasticul trafic de 4gb pentru 4 mil/luna... rupe gura targului nu alta. Un true nelimitat ca sa zic asa

)
so here it is...concluzia finala...
VODAFONE RED sugeami-ai ....
)