In reclama nu precizase nimic de pret, dar vad ca...
E vorba probabil de o strategie de marketing sa nu precizeze pretul, daca spuneam ce si cum de la bun inceput iti dai seama ca nu cumpara nimeni porcaria lor de stick
Mai bine alegi abonametul de la Cosmote, Connect Now - 2 GB @ 3,1 Mbps/128kbps - 7.99 euro/luna (TVA inclus), daca vrei internet mobil.
Eu sunt plecat din tara, deci nu ma intereseaza oferta lor,doar am informat. Am avut ocazia sa vad iar reclama si spune de conexiune 3G, deci nu 2G cum ai precizat tu.
E o porcarie de internet ce ofera ei. Platesti 70 de lei pentru 30 de zile de internet, trafic 2GB. Modemul este 170 de lei. Preturile sunt de pe emag.ro
Cand e vorba de servicii de telefonie mobila, apeleaza la reprezentate pentru orice, modemul la repr. e 139,99 RON.
sunt praf! Am luat cartela noua, am activat EO cu 1000 min + 80 min nationale... I-am intrebat de 3 x p-aia... "sunt si internationale (pe fix)? Da, normal... sunt...", si cand colo, nimic...nu sunt... VODAFONE!!!
Minutele internatioanele sunt catre retele de fix din Europa si retelel fixe si mobile din Sua,Canada,Alaska,Hawaii si Israel
Pe Zapp minutele mele nationale sunt si pe mobil international si dupa terminarea lor mi se aplica acelasi tarif,respectiv 10 centi. Ca sa nu mai zic ca am si minute separate catre fix
Orice pret promotional e la 2 ani, nu sunteti de clasa pregatitoare sa nu va dati seama. In ceea ce priveste tipul de abo, da, e unul maricel...daca tot ai telefon cu net,arunca o privire pe site!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.