Ce parere aveti de preluarea CNX de catre Vodafone?
Vor exista schimbari majore in politica preturilor?Vor influenta aceste schimbari tarifele concurentei?
Un debate legat de rebrandare.
Vodafone
46 424 vizualizări
3 410 răspunsuri
Linkuri topic "Vodafone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005

Mai IP-XCENTRIC e confirmata treaba sau deocamdata sunt doar zvonuri?
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]

MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri

Din cate am auzit eu de pe la prietenii mei din strainatate,se pare ca Vodafone va oferi servicii mai ieftine,facilitati mai multe. Ce sa mai lungim, calitate la un pret bun! Eu cred ca va fi un 'Big Bang' al telecomunicatiilor de pe piata romaneasca.

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005

@carabulea:CNX apartine deja de Vodafone PLC Group.
Brandul VODA este inregistrat la OSIM de Telemobil SA(ZAPP),dar sunt in proces...in toamna se judeca recursul.
Voda a avut castig de cauza intr-o prima instanta.
Din toamna incolo ne asteptam la rebrandare.
Brandul VODA este inregistrat la OSIM de Telemobil SA(ZAPP),dar sunt in proces...in toamna se judeca recursul.
Voda a avut castig de cauza intr-o prima instanta.
Din toamna incolo ne asteptam la rebrandare.

MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005

Pai asta cu siguranta va influenta piata telefoniei mobile din Romania. Si sa ne asteptam de ce nu si la schimbarea tarifelor, in bine sau rau ramane de vazut..
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]

MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri

IP-X - Un demo de oferte nu exista ?

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005

nu.ofertele vor fi adaptate cerintelor pietei.modelul lor de business va trebui adaptat plaiurilor mioritice

MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005

Abia astept sa se instaleze voda pe piata romana de telecomunicatii. Vreau sa vad cum cade oringi, si sa imi pot lua un tel la un pret modic.
d[x.x]b

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005

Eu ii astept pt Blackberry

MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005

BeNi 15-08-2005 11:54:12
Vreau sa vad cum cade oringi
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
15 august 2005, 13:48:51
Orange n-o sa cada 
Lupta pentru locul intai va fi acerba ....userii vor avea de castigat
N-a crapat ZAPPu ,ba chiar e primul an in care face profit...

Lupta pentru locul intai va fi acerba ....userii vor avea de castigat
N-a crapat ZAPPu ,ba chiar e primul an in care face profit...

MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005

oricum connex are oferta mai atragatoare pt.voce /video iar orange pt.wap vom vedea ce politica a preturilor vor duce vodafone!la nivel mondial sunt cotati ca scumpi (monopol) nu cred ca vor umbla la preturi semnificativ sper sa ma insel.

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
15 august 2005, 14:25:39 • actualizat 15 august 2005, 14:28:22 (1 ori)
sper ca Voda sa se bazeze pe experienta anterioara a Connex.
CNX a dat chix cu multe servicii lansate,dar s-au mentinut in frunte....imi aduc aminte doar de lansarea de moda byx-"Take it or leave it",cu show rooms in toate orasele mari-investitie de 1 milion $,pe care nu l-au mai recuperat niciodata...
servicii mai scumpe?se poate,atata timp cat nu vor depasi o bariera psihologica...
CNX a dat chix cu multe servicii lansate,dar s-au mentinut in frunte....imi aduc aminte doar de lansarea de moda byx-"Take it or leave it",cu show rooms in toate orasele mari-investitie de 1 milion $,pe care nu l-au mai recuperat niciodata...
servicii mai scumpe?se poate,atata timp cat nu vor depasi o bariera psihologica...

MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005

connex a invatat din greseli de aia sau ridicat orange se considera o companie elitista cu spirit de invingator poate de asta si pierd clienti.

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
15 august 2005, 14:52:10
totusi,Orange conduce cu 500.000 clienti.cam mult.
Înapoi la Vodafone
Topicuri similare
›

Arrow
acum 9 ani
3
169 702 vizualizări
›

PhenNnom
acum 11 ani
19
3 018 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.