probleme cu recunoașterea bluetooth-ului
387 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "probleme cu recunoașterea bluetooth-ului"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
15 mesaje
din 13/10/2007
19 octombrie 2007, 20:29:22
Am un adaptor bluetooth de tip Dongle, însă după ce l-am instalat, aplicația (BCM 1000-BTW) nu-mi recunoaște dispozitivul bluetooth, un Plantronics. Îmi apare mesajul conform căruia nu a fost detectat niciun dispozitiv Bluetooth. Ce e de făcut. Dati-mi un sfat.

MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006

Daca tin bine minte ai mai creat pana acum vreo doua topicuri in afara de asta , esti fabrica de creat topicuri pentru orice problema ? Iar culmea este ca daca foloseai functia Cauta gaseai unde posta !
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]

MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005

Windows-ul il vede ca un dispozitiv nou sau spune "USB device not recognized" ? Pentru primul caz cauta si instaleaza aplicatia Blue Soleil, iar in al doilea caz inseamna ca e defect bluetooth-ul.
Înapoi la Hardware
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.