Mie nu imi merge sa descarce info,o merge cu apn net ma rog,printre orase nu am vazut Titu,Targoviste nici macar Fieni unde este capat de linie,si mai tre' lucrat cate putin la design,dar pana atunci sa fie functionabil macar.
Mie nu imi merge sa descarce info,o merge cu apn net ma rog,printre orase nu am vazut Titu,Targoviste nici macar Fieni unde este capat de linie,si mai tre' lucrat cate putin la design,dar pana atunci sa fie functionabil macar.
functionabila este.design nu prea are nevoie.ca sa gasesti garile listate de tine,selectezi gara de und pleak trenul.
Domnul Shelgroup,imi spuneti ca e functionabila,dar nu vad dovada,am 6680 si nu merge,si nu sunt singurul caruia nu merge,deci nu puteti afirma ca ESTE FUNCTIONABILA! O modalitate ar fi sa faceti o versiune care nu solicita acces la net,dar...
drix, ca orice produkator de soft j2me nu putem descoperi modelele de telefoane pe care aplicatia functioneaza sau nu.cert este k problemele apar la symbian si in general la nokia. cel mai bine se comporta se-urile. pe viitor vom lucra si la o versiune pt symbian. pentru un suport mai bun contacteaza-ma pe messenger la shellsoftidc.poate putem rezolva problema.imi cer scuze pt inconvenienta
nici mie nu-mi merge,tot 6680 am..imi arata se incarca'la nesfarsit...Ce e de facut?Chiar nu pot sa o fac sa mearga?Am atata nevoie de ea...Va rog mult...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.