STIRI despre producatorii mobili

7 165 vizualizări
229 răspunsuri
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
25 decembrie 2009, 09:22:02 • actualizat 25 decembrie 2009, 09:23:07 (2 ori)
După cum probabil știți, de ceva vreme circulă zvonuri pe internet că Google intenționează să scoată propriul telefon mobil. Ei bine uite că aceste zvonuri s-au materializat iar pe internet au apărut specificațiile telefonului cât și un clip video care prezintă acest telefon în acțiune.

http://cache.gawker.com/assets/images/gizmodo/2009/12/bgrgn-2.jpg

Nexus One, numele telefonului de la Google, va avea sub capotă un procesor Qualcomm QSD 8250 (Snapdragon) ce rulează la 1Ghz, 512MB memorie RAM, 512MB memorie internă (suportând carduri de memorie MicroSD de până la 32GB) și o cameră foto de 5MP cu blitz și autofocus mecanic, suport pentru majoritatea tehnologiilor importante de comunicare și accelerometru.

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/12/nexus-one-specs-1-2-1261582023.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/12/nexus-one-specs-2.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/12/nexus-one-specs-3.jpg

Întrebarea e dacă Google va vinde acest telefon. Zvonurile spun că acesta va fi disponibil doar pe bază de invitație începând de pe 5 ianuarie 2010 și doar pentru dezvoltatorii de aplicații în Android. Alt zvon spune însă că telefonul va fi vândut prin intermediul T-Mobile undeva pe la sfârșitul anului următor.

Marea întrebare acum e dacă Google va intra pe piața dispozitivelor mobile și dacă va putea face față marilor producători. De asemenea sunt curios dacă platforma open-source Android va putea lupta umăr la umăr cu giganții Symbian, Windows Mobile și iPhone.

sursa
Publicitate
Publicitate
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
25 martie 2010, 17:33:51
HTC EVO 4G, noul super-telefon cu Android

După ce producătorul a anunțat că modelul HTC HD2 nu va fi compatibil cu noul sistem de operare Windows Mobile 7, noul model vine ca ca un update la acest telefon cu ecran de 4,3 inci, dar, surprinzător, va avea ca sistem de operare utima versiune de Android 2,1.

Practic, EVO 4G are aproape aceleași specificații ca și HD2, procesor de 1GHz, ecran LCD de 4,3 inci cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar memoria RAM a fost mărită de la 512Mb la 1Gb. Camera foto a fost înlocuită de una de 8 megapixeli, care oferă și posibilitatea de a filma HD 720p(n.r. la o rezoluție de 1280 x 720 pixeli), iar imaginile pot fi redate direct printr-un port HDMI.

Noul model se va alinia în prima linie a producătorului, lângă HD2 și Nexus One, fiind al doilea telefon cu procesor de 1GHz doatat cu sistemul de operare Android.

Sursa
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
17 august 2010, 19:41:04

read all
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
27 octombrie 2010, 08:59:35
Se inchide Symbian Foundation?

Dupa ce directorul executiv al Symbian Foundation a parasit compania din "motive personale", voci din interiorul acesteia spun ca s-au inceput deja procedurile de inchidere. Intrebati in legatura cu veridicitatea acestor stiri, cei de la Symbian nici nu au confirmat si nici nu au infirmat aceste zvonuri spunand doar ca inca nu s-a luat o decizie in acest sens.
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
11 februarie 2011, 11:31:40
Nokia semneaza un parteneriat strategic cu Microsoft; Windows Phone 7 devine platforma principala pentru smartphone-urile finlandezilor

Nokia a semnat un amplu parteneriat strategic cu Microsoft, iar sistemul de operare Windows Phone 7 va deveni paltforma principala utilizata pe telefoanele companiei scandinave, au anuntat cele doua grupuri. Bing va fi principalul motor de cautare utilizat pe telefoanele Nokia, iar Nokia Maps va deveni o parte a serviciilor Microsoft. Totul se intampla la doua zile dupa ce seful Nokia a admis ca cel mai mare producator de telefoane e in criza profunda si are nevoie de solutii.

Parteneriatul vizeaza crearea unei "noi directii strategice" si pentru realizarea unui "ecosistem mondial mobil". Practic, Windows Phone 7 va deveni principala platforma pe telefoane Nokia, luand locul Symbian cu care finlandezii au pierdut masiv cota de piata.

Continuare

WHAT THE FUCK?
madalinul
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
11 februarie 2011, 12:32:00
da bine si-au ales
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
11 februarie 2011, 14:15:38
Adevaratul castigator din treaba asta e Microsoft care, in sfarsit, va avea o platforma care sa le impinga Windows Phone 7 pe culmile marketshare-ului (sau pe aproape). Nokia... putea face alegeri mai bune. Va fi dureros cand compania finlandeza se va scufunda sub producatori precum LG sau Samsung. Urat, urat de tot...
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
12 februarie 2011, 01:31:04
De azi dimineata de cand s-a anuntat oficial vad ca parerile sunt 50-50 pe net. Insa, pretul actiunilor Nokia a scazut cu 10% din ce am citit. Alegerea e buna din punctul meu de vedere, microsoft aducand un sistem nou si inteligent gandit, iar Nokia aduce hardware-ul si design-ul reusit. Ca design intotdeauna au gandit bine, dar sistemul ii tragea foarte mult in jos oricat se bat unii in piept ca symbian e bun. Se ducea in jos, si asta chiar foarte repede si Nokia a vazut asta. Android era inca o alegere buna dar se pare ca nu a fost sa fie. Oricum pe mine ma bucura schimbarea asta si cred ca urmatotul meu telefon o sa fie Nokia daca lucrurile decurg asa cum au fost prezentate de cei doi CEO.
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
TABela
MW Addicted
3959 mesaje
din 05/08/2008
88 aprecieri
12 februarie 2011, 08:22:37
Si eu cred ca Nokia a ales bine. Deci e de asteptat sa apara o noua moda: windowsmobile 7 :lol:
Mai cred ca microsoft nu se va limita la Nokia si va vinde sfw.ul si la alti producatori de telefoane. Deci concurenta va ramane si la windowsmobile 7.
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
bogdan_go
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
Symbian
12 februarie 2011, 09:05:34
E decizia celor de la nokia,si fac ce vor binenteles,dar parerea mea e ca au castigat foarte mult cu fostul sistem(symbian)nu ca ar fii pierdut ceva..Dar ei au vrut sa faca o schimbare cu un sistem mai nou(care la momentul de fata e in voga)si binenteles ca profitul va creste din nou substantial..
TABela
MW Addicted
3959 mesaje
din 05/08/2008
88 aprecieri
12 februarie 2011, 09:16:30
Pai nu era vorba ca va renunta Nokia la symbian, vor extinde si pe windowsmobile 7. Oricum in aceasta pozitie actuala, cu symbianul lui, nokia pierde incet-incet din clientii care trec pe android. Cine are PC si windows pe el, sigur va fi tentat sa cumpere un telefon cu windowsmobile7
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
bogdan_go
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
Symbian
12 februarie 2011, 10:05:35
Deci ca sa fiu pe scurt, mie unul personal numi place acest windows 7 atat de laudat..Momentan aplicatiile sant extrem de putine, si nu cred ca foarte multi dintre noi vor cumpara un telefon doar asa sa se multumeasca numai cu ce vine dotat de la sursa..Binenteles ca in timp se vor remarca exact ca si windows mobile, android sau symbian, dar momentan nu se merita..
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
12 februarie 2011, 10:30:52 • actualizat 12 februarie 2011, 10:31:49 (1 ori)
bogdan_go 12-02-2011 09:05:34
E decizia celor de la nokia,si fac ce vor binenteles,dar parerea mea e ca au castigat foarte mult cu fostul sistem(symbian)nu ca ar fii pierdut ceva..
Partial adevarat. Au castigat, la timpul trecut, mai exact pana acum 2 ani. De la 5800 incoace lucrurile s-au dus doar in jos. Symbian nu a reusit sa ramana o platforma competitiva in fata platformelor WP,Android,iOS. Iar asta nu o spun eu, o spun rezultatele vanzarilor din ultimul an or so...

mie unul personal numi place acest windows 7 atat de laudat..Momentan aplicatiile sant extrem de putine, si nu cred ca foarte multi dintre noi vor cumpara un telefon doar asa sa se multumeasca numai cu ce vine dotat de la sursa..
Parerea ta ramane parerea ta. Nu are cine sa o schimbe. Doar ca parerea ta se bazeaza pe ce ai vazut pe net, ce ai citit & so on. Sunt sigur insa ca parerea ta nu se bazeaza pe nici 5 minute de folosinta a acestui OS. Respect parerea ta, dar pentru mine este nefondata avand in vedere ca interactiunea ta cu WP7 este egala cu 0.
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
bogdan_go
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
Symbian
12 februarie 2011, 10:58:48
Da intradevar nu am avut un astfel de telefon, toate imformatiile le_am luat de pe net..Si tu vrei sa zici ca aia de pe site_ul telefonultau.eu ar fi spus lipsurile acestui sistem de operare daca intradevar nu ar fi fost realitatea? Ca doar ei au interesul sa_si vanda produsele nu? Si asa de curiozitate ai windows7 pe tel tau, doar asa teai exprimat ca si cum ai fi avut de foarte mult timp ??? Si inca ceva daca nu te superi, spunemi te rog ce are asa important in plus noul windows7 fata de android de exemplu?
Publicitate
Publicitate
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
12 februarie 2011, 11:57:05 • actualizat 12 februarie 2011, 11:58:22 (1 ori)
N-ai inteles ideea exprimata de mine. Pe topicul dedicat Wp7 am spus ca este un sistem cu limitari si neajunsuri. N-am negat asta, ca doar nu l-am creat eu si nici nu castig vreun ban daca-i iau apararea, ca pana la urma e un sistem de operare ca oricare altul. Defecte sunt( si le stim cu totii) dar o parere se presupune ca vine de la cineva care macar a dat un ckick pe sistemul de care vorbeste. Iti poti da cu parerea pentru ca asta este parerea ta si cel ce o ascuta(in cazul asta, citeste) daca e cat de cat cu capul pe umeri o va respecta. Eu am inteles punctul tau de vedere, si ti-am dat dreptate, nu am spus ca e un sistem impecabil, dar ce sistem actual este? Android? Sistem foarte bun, dar nici pe departe perfect. iOS? Bun si asta, dar ii lipseste acel ceva care parca te indeamna sa treci la Android. Si crede-ma, pana acum o luna am detinut telefon cu android, iar in prezent "ma joc" cu WP7 si iOS(4.1). In conditiile astea as putea sa imi dau cu parerea strict din punctul de vedere al unui utilizator al celor 3 platforme. Atat. Lumea poate sa fie de acord cu mine sau nu. La fel ca si in cazul ta. Ceea ce am tinut sa subliniez este ca unii citesc pe aici si vad fel si fel de opinii, unele mai corecte altele mai putin.

Cat despre ce m-ai intrebat e pur subiectiv si cel mai probabil nu vei fi de acord cu mine. Nu stiu cum sa spun, are acel ceva care m-a atras. Sincer, la capitolul meniu, parerea mea de utilizator al ambelor platforme este ca poate scuipa usor pe iOS. Si sincer, iOS-ul bate Androidul la capitolul asta, chiar daca per total Androidul iese castigator. Nu stiu, pareri si pareri, dar trebuie sa avem grija la ce zicem ca ne mai citesc si altii, nu doar astia "cunoscutii".  :D
Înapoi la Discuții telefoane mobile
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 18 ani
IP-XCENTRIC
MW Moderator
Ultimul acum 10 ani
tzapu
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.038⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!