Samsung se lauda cu cea mai buna camera digitala comapcta pe numele ei Samsung NV100HD iar pt. piata americana sub numele de Samsung TL34HD.Are 14.7 megaPixeli
vreau si eu o parere despre Samsung Nv3. Cum vi se pare?
Date identificare Pagina produsului Detalii General Samsung NV3 Luna anuntarii Iulie Anul anuntarii 2006 Format Ultra compact Lungime 95 mm Latime 57 mm Grosime 18 mm Greutate 142 g Culori negru Senzor Dimensiune 1/2,5 inch Tip CCD Rezolutie 7.2 megapixeli Optica Distanta focala minima 38 mm Distanta focala maxima 114 mm Deschidere diafragma Wide F3.5 - F4.5 Zoom optic 3 X Zoom digital 5 X Viteza obturator 15 - 1/2000 secunde Stabilizator imagine Nu Focalizare Distanta focala NORMAL 80 cm Distanta focala MACRO 1 cm Imagine / Video Rezolutii imagine 3072 x 2304; 2816 x 2112; 2592 x 1944; 2272 x 1704; 2048 x 1536; 1600 x 1200; 1024 x 768; 640 x 480; Format fisier FOTO JPEG (EXIF 2.2) Format fotografie 4:3 ISO Auto; 80; 100; 200; 400; 800; 1000 Format fisier Video AVI (MPEG-4) Format audio WAV Display LCD Diagonala 2.5 inch Rezolutie 230000 pixeli Viewfinder Nu Functie pivot Nu Blitz Raza de actiune 3,4 - 4m Platina blitz extern Nu Mediu stocare Memorie interna 15 MB Tip card SD; MMC Alimentare Acumulatori Li-Ion Conectivitate Samsung NV3 Interfata USB 2.0 Iesire Audio / Video NTSC/PAL
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
in seara asta a venit unchiul pe la mine cu un nikon D80... cand am auzit pretul am ramas dar si cand am testat camera (putin ,ca a uitat sa o incarce ) tot wow am ramas. nu voi pune poze din interior pentru ca au caracter personal & stuff... insa voi pune 2 poze de afara (intuneric total ,lumina doar de la blitz) si una in semiintuneric (cea cu felinarul) facuta in hol. astea fiind ca cele mai proaste poze iesite in seara asta (cele din casa au iesit exceptional ,insa nici astea nu sunt de aruncat) . Fiti numai atenti ce detaliu au florile...si asta fara sa stau sa umblu prea mult prin setari...sau sa citesc manualul de ~150 de pagini
Pozele sunt la 3872 x 2592 :
#/file.php?id=252925
#/file.php?id=252926
#/file.php?id=252926
o camera buna... daca noaptea ies atat de bine...pacat ca s-a dus bateria si nu are incarcatorul la el , dar totusi la un pret prea mare, ma rog, cel putin in opinia mea (~32)
singurul minus: marimea asa ceva nu iei de acasa decat daca stii sigur ca faci poze pe drum
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
sa incerci sa faci pozele in RAW se vezi acolo claritate! Eu am un canon 400d si se descurca de minune, pacat insa ca n-am prea avut timp sa o mai imbunatatesc cu ceva obiective mai profi! oricum, nikon si canon sunt cei mai buni pe clasa asta
aaa. RAW e cel mai bun? stai asa sa-i zic... astea sunt facute pe normal cu iso 100. el tinea peste tot la auto
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
RAW este un format necomprimat, deci nu se pierde mai nimic din imagine, dar si spatiul ocupat de o poza ajunge pe la 50MB oricum, dupa ce le descarca trebuie sa le converteasca din raw in tiff sau jpeg, dar se va pierde mai putin decat la o poza facuta direct de aparat jpeg
Salutare,ma intereseaza o camera cu dimensiuni reduse,cat mai mici,nu ma intereseaza performanta,am avut un k750i si eram multumit de el,banuiesc ca o camera digitala face poze mai bune,repet NU MA INTERESEAZA CAT DE PERFORMANTA ESTE,vreau sa am portabilitate.Multumiri in avans;)
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Nikon si Canon sunt the best la entry-level DSLR. Iar D40 a primit numeroase premii pentru camera cu raportul cel mai bun calitate/pret! Ca sa nu mai vorbim ca 350D e mult mai veche...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.