cei care se pricep sa-mi spuna si mie care e cea mai buna camera de aici? http://www.emag.ro/foto_digitale/pret,intre-100-si-300/sort-priceasc vreau una pana in 300 roni si nu stiu ce sa aleg ca nu prea le am cu camerele foto sa nu ma luati cu 'mai pui ceva si o iei pe aceasta' vreau pana in 300 roni.. mersi
Avand in vedere ca aproapte toate fac cam acelasi lucru si calitatea e aproape la fel, ia si tu la care se dau mai multe cadouri-card,husa etc. ...Benq acela
Pai nu e de pretentii, e de cheltuiala...gandestete ca tu vrei unu de 300 ron, tu ai vazut ce valoare are cadoul acela de la Nikon...kitul cu baterii + incarcator ? Faci cum crezi, numai sa nu te trezesti si cu aparat mediocru si cu bateria gata dupa 50 de poze facute, sau sa umbli cu sacosa de baterii 777 dupa tine Your money, your deal
Durata de viata a bateriilor: 180 cadre (deci nu 50 de poze) si cu niste baterii reincarcabile + incarcator o sa faca fata cu brio calitate destul de buna a pozelor...nu cred ca as avea de ce sa ma plang.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.