la urma urmei..e un site foarte bun pentru cei care vor sa cumpere in cantitati mari si sa le vanda in romania cel putin dublu!.cei care avetzi bani si vreti sa castigati mai mult investiti in lucruri de pe site pt ca sunt f ieftine...un gamepad ca la ps2 dar pe usb e vreo 8 dolari...iar in romania e cel putin 80 lei...si exemplele pot continua.
id de messanger: dj_extazy_in_tha_mix mail: dj_extazy_in_tha_mix@yahoo.com telefon: le schimb mai des decat semnatura..
cel mai simplu e sa te inscrii pe Pay Pal daca ai 1.5 euro pe card si tre sa dai acolo pay 1.5 to activate sau ceva de genu asta nu mai retzin si daca itzi ia 1,5 e de pe card inseamna ca e bun daca nu itzi ia si iti da o eroare inseamna ca nu merge. Eu am mai avut un card visa clasic in dolari si nu a merg m-am chinuit 2 zile cu cardul ala si la MasterCard a mers din prima.
eu primesc eroare "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." am mastercard "mondo" de la banca transilvania .Mai incerc sau sterg contul?
nimic,mi l-am facut cand s-a deschis paypalul pt romani...deocamdata astept sa primeasca Psy pachetul,sa ne zica ca totul e ok,sa am confirmarea si de la ceilalti...
De http://www.smuff.ro ati auzit? Si eu am cautat site-uri cu gadgeturi si acesta e cel mai bun romanesc. La produse mai scumpe, transport gratuit prin curierat rapid, plata ramburs.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.