24 octombrie 2009, 06:05:49 • actualizat 24 octombrie 2009, 06:08:29 (1 ori)
Cint tu parcă stai tot in sector 6 . Eu tot extra ue mereu am ridicat de la oficiul din ghencea. Hm ți le aduce poștașul la ușa?? Mie niciodată bpm lol
Cine are de facut vreo comanda deal extreme? As fi recunoscator daca mi-ar aduce si mie ceva de greutate&valoare foarte mica (niste casti, 2$)... Astept un raspuns daca binevoiti sa ma ajutati si pe mine, mersi
11 noiembrie 2009, 18:00:17 • actualizat 11 noiembrie 2009, 18:01:37 (1 ori)
ce naiba e mesajul de deasupra? spam
----------- Pay without a Paypal account You can pay directly with a credit card through Paypal without creating a Paypal account • Check out with "Standard Paypal Checkout" • Click "Don't have a Paypal account" • Click the "Return to DealExtreme" button on Paypal's confirmation page to get your "Receipt Number" • Enter your "Receipt Number" and the email address you entered during checkout into the "track a single order" form on this page http://dealextreme.com/accounts to track your order
Va rog ca de acum sa postati la subiect adica discutii despre dealextreme , nu vreau sa mai vad aici discutii despre carduri , paypal , etc. folositi topicul paypal pt asta .
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.