Cei mai mulți dintre voi știți ce-i ăla un bumerang, poate v-ați si jucat cu unul..aruncarea bumerangului e de fapt un sport care are si el legile lui.Când eram ceva mai mic eram fascinat de bățul ăla cu doua brațe care venea înapoi după ce-l aruncai, dar numai în filme îl vedeam..așa că am încercat să-mi fac eu unul..si așa cu trecut 2 ani tot aruncând bețe pe câmp până m-am prins cum trebuie făcut un bumerang adevărat.
Acum am câțiva ani de experiență si îmi proiectez propriile modele si-am zis că hai să vă împărtășesc si vouă ceva din pasiunea asta.NOTA:Cine e lenes si sta toata ziua la pc sa nu se oboseasca cu topicul asta.
Ce aveti nevoie pt a va face propriul bumerang:
1.Traforaj( costa 15-20 lei prin librarii)
2.Placaj sau placi subtiri de lemn.
3.Glaspapir,cutit,si optional vopsea sau lac
Până una altă uitați ultimul meu model realizat si testat azi
In post-urile urmatoare voi reveni cu detalii tehnice despre constructia si lansarea unui bumerang
Cum faci un bumerang care chiar se intoarce
21 179 vizualizări
60 răspunsuri
Linkuri topic "Cum faci un bumerang care chiar se intoarce"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Windows CE
11 septembrie 2007, 23:22:52 • actualizat 11 septembrie 2007, 23:52:13 (2 ori)
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
11 septembrie 2007, 23:27:20
Continua. Sunt interesat
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab83942.gif[/img]
http://eduardabs.blogspot.com
http://eduardabs.blogspot.com
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
MW Addicted
899 mesaje
din 28/01/2006
1 aprecieri
Symbian
11 septembrie 2007, 23:41:35
ce vopsea ia-i tras@optyqus arata super
si eu eram innebunit dupa chestii de genul asta cand eram mai mic aruncam cu bete toata ziua cu prietenii
si eu eram innebunit dupa chestii de genul asta cand eram mai mic aruncam cu bete toata ziua cu prietenii
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
11 septembrie 2007, 23:52:59
Eu am unul simplu: 2 bete dispuse in forma de cruce. Mi-a aratat cineva cum se arunca dar eu n-am reusit sa-l fac sa se intoarca cum trebuie. Probabil e mai greu de manevrat.
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Opera Mini
12 septembrie 2007, 00:11:46
Ma baieti,da cand se intoarce cum il prinzi?? Nu-ti da peste degete? Ramai naibii fara maini...
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
12 septembrie 2007, 00:21:48
Nope! Nu are o turatie prea mare! Adica poti sa il prinzi usor. Eu am aruncat cu unul care se intorcea dar nu chiar de unde a plecat, trebuia sa mai alerg un pic ca sa il prind, si asta cu care am aruncat eu la un moment dat incetinea si aproape se oprea in loc atunci cand trebuia sa il prinzi!
MW Veteran
566 mesaje
din 17/07/2007
12 septembrie 2007, 02:00:17
ce idee interesanta...hai sa facem toti...sa vedem kre o sa fie mai mitjo ).....un tutorial ceva?
id de messanger: dj_extazy_in_tha_mix
mail: dj_extazy_in_tha_mix@yahoo.com
telefon: le schimb mai des decat semnatura..
mail: dj_extazy_in_tha_mix@yahoo.com
telefon: le schimb mai des decat semnatura..
MW Liker
88 mesaje
din 04/01/2007
12 septembrie 2007, 03:15:14
Felicitari, ti-a iesit super, vad ca l-ai lustruit nu gluma
~@~TranceTraffic~@~
MW Addicted
1172 mesaje
din 25/08/2007
12 septembrie 2007, 09:50:01
hai mah da si u niste detalii cum sa il facem ca sunt interesat
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Windows CE
12 septembrie 2007, 10:20:02 • actualizat 12 septembrie 2007, 10:46:39 (2 ori)
ok guys,nu ma asteptam sa fiti asa entuziasti!Voi uploada niste filmulete sa vedeti exact cum se face.
În primul rând trebuie să știți că bumerangul cu 4 brațe sau cel cu 3 sunt cel mai ușor de aruncat si totodată cele mai precise si mai ușor de prins.Cel mai reușit bumerang care îl am are 3 brațe si vine înapoi fix la mine fara sa fac un pas de unde eram când l-am aruncat cam la 7 aruncări din 10.Mai tre sa știți că cel cu 2 brațe e mai dificil,mai imprecis,mai rapid,poate ajunge la distanțe mari,greu de prins,dar are un zbor frumos.
Cum se aruncă un bumerang:
vântul e cel mai important factor!Într-o zi fara vânt doar un bumerang cu 4brațe s-ar mai putea întoarce cât de cât
*astfel vă așezați cu fața pe direcția de unde vine vântul(Sa vă vină vântul din față), ținând bumerangul în mama dreaptă.
*Închipuiți-vă că bumerangul vine înapoi purtat de vânt,tot ce trebuie sa faceți e ca voi să-l aruncați mai înspre dreapta faptă de direcția vântului.Ca sa înțelegeți întindeți mâna stângă în față(spre direcția vântului) iar mâna dreaptă o întindeți în lateral făcând astfel un unghi de 90 de grade cu mâna stânga.Acum e ușor de aflat unde trebuie aruncat bumerangul,mai exact la un unghi de 45 de grade față de vânt,adică pe o direcție aflată între mâinile voastre întinse în unghi drept.Deci cu mâinile întinse în unghi drept e ușor sa vă dați seama unde că 45 de grade vă indică o direcție aflată între brațele voastre, mai băbește,la jumătea dintre ele.Încolo trebuie aruncat bumerangul.
De asemenea trebuie sa știți că fiecare tip de bumerang trebuie aruncat într-un anumit fel.Revin cu detalii mai încolo
În primul rând trebuie să știți că bumerangul cu 4 brațe sau cel cu 3 sunt cel mai ușor de aruncat si totodată cele mai precise si mai ușor de prins.Cel mai reușit bumerang care îl am are 3 brațe si vine înapoi fix la mine fara sa fac un pas de unde eram când l-am aruncat cam la 7 aruncări din 10.Mai tre sa știți că cel cu 2 brațe e mai dificil,mai imprecis,mai rapid,poate ajunge la distanțe mari,greu de prins,dar are un zbor frumos.
Cum se aruncă un bumerang:
vântul e cel mai important factor!Într-o zi fara vânt doar un bumerang cu 4brațe s-ar mai putea întoarce cât de cât
*astfel vă așezați cu fața pe direcția de unde vine vântul(Sa vă vină vântul din față), ținând bumerangul în mama dreaptă.
*Închipuiți-vă că bumerangul vine înapoi purtat de vânt,tot ce trebuie sa faceți e ca voi să-l aruncați mai înspre dreapta faptă de direcția vântului.Ca sa înțelegeți întindeți mâna stângă în față(spre direcția vântului) iar mâna dreaptă o întindeți în lateral făcând astfel un unghi de 90 de grade cu mâna stânga.Acum e ușor de aflat unde trebuie aruncat bumerangul,mai exact la un unghi de 45 de grade față de vânt,adică pe o direcție aflată între mâinile voastre întinse în unghi drept.Deci cu mâinile întinse în unghi drept e ușor sa vă dați seama unde că 45 de grade vă indică o direcție aflată între brațele voastre, mai băbește,la jumătea dintre ele.Încolo trebuie aruncat bumerangul.
De asemenea trebuie sa știți că fiecare tip de bumerang trebuie aruncat într-un anumit fel.Revin cu detalii mai încolo
Opera Mini
12 septembrie 2007, 11:32:07
interesant!!astept continuarea!
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Windows CE
12 septembrie 2007, 12:05:40 • actualizat 12 septembrie 2007, 12:12:20 (1 ori)
Raoul 12-09-2007 00:11:46
Ma baieti,da cand se intoarce cum il prinzi?? Nu-ti da peste degete? Ramai naibii fara maini...Draculea tu ai avut de-a face cu un bumerang cu portanta mare;in ultima parte a zborului un astfel de bumerang se opreste undeva deasupra ta si planeaza vertical exact spre tine prin autorotatie.Manevra e posibila doar la bumerangul cu 4 sau 5 brate
MW Veteran
710 mesaje
din 27/10/2005
Opera Mini
12 septembrie 2007, 17:16:38
Dar cercul lui Xena(prințesa războinica ),cu care arunca ea si dobora toti tipii rai,e real sau fabulatie?
[img]http://img340.imageshack.us/img340/2516/archangel5ak.jpg[/img]
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.