09 septembrie 2007, 20:24:02 • actualizat 09 septembrie 2007, 20:38:03 (4 ori)
Asta nu-i un motiv!E ieftin cam 500ron.La Internity e 279 ron la C30!Se poate face update de software direct de pe site-ul oficial.Atentie are bateria BL-5c,cea cu schimbatul oficial!
am vazut telefonul la germanos. Era 200 de lei la abonament... Altceva mai ieftin si la 'performantele' astea. Am butonat nitel macheta aia... Are butoanele mari, ceea ce e bine intr-un fel. Ai o dexteriate mai mare la scris mesaje . Cred ca il iau... Ma tenteaza si oferta la Cosmote 30. Ce ziceti de telefon? Stiti niste chestii care le aduc in plus daca fac updatela soft?
Da, e cam cel mai ieftin Nokia care are tot ce vrei: mp3, GPRS, camera... Si eu il recomand celor care vor un telefon ieftin si bun. Acum costa cam 450 RON daca il iei din magazin online (de pe http://www.pcfun.ro zic ca e convenabil sa il iei, taxa de transport e inclusa in pret)
prefer sa il iau pe cosmote. Oricum vreau sa imi prelungesc abonamentul. Prefer telefoanele de la cosmote pentru ca nu sunt "brand-uite". Eu zic ca e un pas in fata de la k310(modat ) . Apropo, stiti cumva daca cardu e in pachetu standard?
e ok telu...azi mi-am luat si eu unul pt cosmote si sincer sunt multumit de el...are multe chestii pt pretul la care se vinde inclusiv bluetooth cu ad2p (in niste castie bluetooth sagem se aude marfa )
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Cum dati voi banii pe teluri asa slabute nu inteleg.in primul rand are rezolutia la display 176x220,ceea ce e foarte putin pt anul 2008,si in rest nu poate mai nimic.decat sa am un asemenea tel.mai bine ma las de vorbit si ma mut in munti..Sorry,fara suparare..peace
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.