Probleme O2 XDA 2
296 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme O2 XDA 2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
1 mesaje
din 26/06/2007
26 iunie 2007, 11:25:14
Am cumparat in urma cu aproximativ o luna jumate o baterie noua pentru pda-ul meu (Xda 2) cu o capacitate dubla fata de cea originala... In fine a functionat foarte bine vreo 3 saptamani iar intr-o zi l-am lasat la incarcat si cand m-am intors sa ma uit daca e gata softul era blocat. I-am dat un soft reset si de atunci nu mai functioneaza decat daca e pus la incarcator. Cand scot incarcatorul se stinge. Am primit o alta baterie. Si cu asta face la fel, l-am resoftat, nu stiu ce sa-i mai fac... Orice parere e binevenita. Multumesc!
kkk

MW Luver
171 mesaje
din 01/10/2006
2 aprecieri
26 iunie 2007, 14:15:00
Ai incercat cu o alta baterie incarcata? Din pacate aceasta problema e una de hardware! Ea a fost pricinuita de bateria care avea dublu amperaj fata de cea original! Sigur s-a ars circuitul de incarcare,poti rezolva problema doar la un service specializat!

Începător
4 mesaje
din 30/09/2007
03 februarie 2009, 18:56:04
Am si eu 2 intrebari despre pda-ul asta, si nu mai deschid alt topic. Asadar, am WM 6.1 pe el, merge f bine. Problema e ca nu stiu de unde se inchide
Butonul de inchidere pare sa stinga doar lumina ecranului si atat. Si a doua intrebare, acest pda suporta card de 2GB sau mai mare?

Începător
7 mesaje
din 06/09/2009
09 septembrie 2009, 14:04:13
insider 03-02-2009 18:56:04
Am si eu 2 intrebari despre pda-ul asta, si nu mai deschid alt topic. Asadar, am WM 6.1 pe el, merge f bine. Problema e ca nu stiu de unde se inchide 

Înapoi la Alți producători PPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.