17 mai 2013, 11:11:00 • actualizat 17 mai 2013, 11:12:05 (1 ori)
am fost astazi la banca iarasi si mi-au dat alt card cu serie identica cum zici tu, dar cu security code diferit. pe ala vechi l-am sters din greseala de pe paypal iar acum nu pot adauga nici unul din ele...
stie cineva numarul de la departamentul carduri bcr ?
Salut, am si eu o problema cu paypal-ul mi-am facut de curand card la BRD si as vrea sa il atasez la paypal insa dupa ce scriu toate datele imi apare aceasta eroare "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again" am card Visa classic si as vrea sa stiu daca pot adauga un alt card care nu este pe numele meu.
Ce smecherii mai sunt pe/la paypal ? Daca cheltui 100 € saptamanal , am ceva de castigat ? Sunt siteuri ce se merita ?
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
salut,am si eu o problema cu paypal.Un prieten a folosit contul meu ,cu instiintarea mea pentru a primi bani de la o anumita persoana.Ca sa va zic povestea,prietena lui facea videochat sau ceva de genul si acele persoane ii trimiteau banii pe paypal,apoi ea ii retragea pe card.Acum cateva zile a primit o suma de 300 de euro,ia retras dar banuiesc ca cel care ia trimis banii a facut chargeback ,iar acum am balanta negativa -300 .Am cateva intrebari : 1.Ce se intampla de acum inainte? 2.Imi poate retrage paypalul suma asta de pe card,fara sa ma instiinteze?
Contacteaza Paypal in acest caz. Ei iti vor spune in ce situatie te afli si ce poti sa faci. In orice caz, Paypal nu iese in pierdere. Te pot da si in judecata sa-si recupereze banii.
Contacteaza Paypal in acest caz. Ei iti vor spune in ce situatie te afli si ce poti sa faci. In orice caz, Paypal nu iese in pierdere. Te pot da si in judecata sa-si recupereze banii.
+1 PayPal nu iese pe - niciodata. ) Cineva tot va plati banii aia....
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.