Cint 11-12-2011 18:58:12
o alta "patita" cu oranje

#/file.php?id=708635

e drept ca au prostit-o misto

intai au lasat-o sa faca trafic pana sa-i iasa pe nas si abia apoi au sunat-o...vezi ca ai de plata atat.

Vai cata realitate...
O proasta care habar nu are ce tine in mana s-a fript la trafic. Trebuia sa ii spuna cineva cum sa icontorizeze resursele si sa o dadaceasca pentru ca si-a luat ea telefon ce o depaseste lejer la nivel intelectual.
Nu ii trebuia decat google+ cu optiunea instant upload activata ca sa rupa traficul. Daca citea mesajele de avertizare sau daca intelegea o boaba de engleza nu s-ar fi intamplat asta. Dar ce sa faca si ea... e incapabila dar stie sa faca scandal.
E valabil si pentru multi dintre voi.
Nu iau in brate pe nimeni. Si eu vreau mai multe servicii si mai bune. Dar asta e ce avem acum aici. Nu sunt altii mai buni. Iar cei de la Voda sunt de 10 ori mai hoti ca oricare operator. Si sunt mult mai pe fata.
La orange, daca stii sa vb si cu cine sa vb poti sa schimbi optiuni in perioada contractuala, poti obtine beneficii, etc. La voda daca te-au prins cu contractul semnat, poti sa mori ca nu iti mai dau drumul.
Revenind la tarfa proasta de mai sus, cum dracu sa faci trafic de > 1MB/minut timp de 2 zile si sa nu observi nimic? Pai sfaraia telefonul, gemea bateria, se inroseau antenele din jur. O fi facut berleuza streaming pe "iutub" si nu a dus-o capul ca filmele alea se descarca de pe net.
De cand lumea si pamantul prostia se plateste. Nu stiu cum vreti voi dar eu vreau sa ramana la fel. Cu cat est mai prost cu atat platesti mai mult!