Bataie de joc Orange Romania

29 819 vizualizări
1 060 răspunsuri
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
06 ianuarie 2011, 18:26:25
Eu ce sa zic,am vorbit cu o dobitoaca de la servicii clienti care a putut sa afirme ca internet explorer face acelasi trafic ca si opera mini de pe telefon,si o afirma sus si tare . Degeaba incercam sa-i explic ca mi s-a dus peste 40MB de trafic fara sa-i consum efectiv , ca miss nepoata lu basescu afirma intr-una tot felul de aberatii...ba eu cred ca orange = politica lu basescu+boc ... batuti in cap si nesimtiti
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
Publicitate
Publicitate
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2
06 ianuarie 2011, 18:55:08
Nu trebuie sa acuzati orange pentru unii batuti in cap de la relatii clienti. De ceva timp au externalizat serviciul si sunt din ce in ce mai multi habarnisti pe acolo.
Daca nu va intelegeti cu operatorul, inchideti si sunati iarasi. Mie mi-a mers de fiecare data. A doua oara am dat de o persoana mai capabila.
M-am certat cu una care sustinea sus si tare ca eu am optiunea de wap unlimited de 3.5 euro nu de 3.05 euro cum imi venea pe factura. Incercam sa ii explic si ea se enerva. I-am spus ca e batuta in cap si am inchis. Am sunat iarasi si a raspuns cineva care stia sa citeasca datele din calculator.
Asta e. Sunt si oameni incapabili...
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
Opera Mini
06 ianuarie 2011, 19:10:07
Ce vorbesti tu,uite exemplu pt sfatul tau :
Sun mai devreme la 444/servicii clienti si vb cu un operator,il iau tare pe tip din prima spunund ce si cum plus ca am contorul de trafic activat si imi arata ca mi-au ramas peste 40MB trafic si ca in loc sa-mi ia din trafic mi s-a luat din credit,tipul nu se agita si ma trimite sa sun la colegii lui de la 408.Bun asa pana aici.Sun la 408 si ajung sa dau pe tasta 0 pt a ajunge la un operator insa surpriza ... un mare ton de ocupat se aude.Mai sun odata,inca odata,inca odata,inca odata,inca odata,cred ca am sunat de 8 ori,acelasi ton de ocupat.Eu am un singur cuvant pt orange = DOBITOCI
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2
06 ianuarie 2011, 20:18:55
Daca esti nervos pe ei nu trebuie sa te ratoiesti la mine.
Eu am incercat sa te calmez spunand ca serviciul de relatii cu clientii nu mai este al orange-ului ci al altei firme care se ocupa de asa ceva.
Orange nu mai are cum sa tina in frau operatorii cum putea inainte (presupun ca ai observat si tu diferenta de acum cativa ani) si nu e in totalitate vina lor.
Ce fac eu in plus, daca am o problema cu operatorul le dau mail si le expic problema. In plus, dupa un apel in care am stat de vorba cu un operator sunt invitat sa particip la un sondaj de opinie. Aproape de fiecar data sustin sondajul pentru ca stiu ca este singura modalitate prin care ei pot afla de anumite probleme.
Daca ai posibilitatea sa iei atitudine de ce sa nu o faci?
Ai posibilitatea sa schimbi un pic situatia intr-un mod elegant.
Acum mult timp am postat aici un mesaj despre un agent de vanzari din orange shop. Am pus si nume si poza. Le-am dat mail in care am explicat ce s-a intamplat, am dat cateva telefoane si 24 de ore s-a rezolvat problema. La scurt timp am trecut prin magazin si nu mai era acolo. Poate nu l-au dat afara... sau poate ca da. Important e ca s-a rezolvat problema.
O alta situatie similara cu a ta... cu mult timp in urma (aveam k700i) m-am trezit cu cost suplimentar de vreo 50 de euro (sper sa nu gresesc).
Am sunat la serviciul de date si mi-a raspuns o tanti care ma punea sa astept factura. Am mai sunat odata si am vorbit cu un tip Silviu, care a stiut unde sa se uite, a vazut ca e o eroare si a rezolvat problema. Mai era inca un tip ok dar imi scapa numele. De fiecare data cand sunam ceream cu unul dintre ei si orice problema sau intrebare avea raspuns. Chiar mai stateam la taclale cu ei. De cand au externalizat serviciile de Customer Care nu am mai dat de ei.
Incerc sa iti spun ca nu e cazul sa arunci vina pe o firma intreaga pentru o mana de idioti.
Celor de la casca nu le pasa... nu le place ce fac si mai mult decat li se cere sau li se da nu or sa faca. Daca e o problema cu o rezolvare logica si nu apare solutia pe ecran or sa caute sa scape de tine pentru ca nu suntvin stare sa gandeasca logic.
Daca atunci cand cei ce rapundeau erau de la orange si tot gaseai petarde care habar nu aveau de ceea ce fac, acum cand acelasi om raspunde si pentru orange si pentru nu mai stiu ce banca... ce asteptari poti sa mai ai?

Trimite-le un mail in care sa le explici frumos si cu lux de amanunte problema si nu uita sa mentionezi ca la servuciile de relatii clienti nu poti discuta cu nimeni pentru ca nu sunt pregatiti (daca ai si nume cu atat mai bine) si o sa vezi ca o sa gasesti o rezolvare la problema ta.
Daca stai cu sangele fierband in tine nu o sa te ajute cu nimic.
Asta daca vrei sa ma asculti...daca nu asta e. Exista alternative. Dar si acolo serviciile de relatii clienti sunt externalizate.
TABela
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
95 aprecieri
Symbian
06 ianuarie 2011, 21:08:42
De ceva timp tot primesc oferte tentante de la numar 123 sau si 444, sa trimit sms, si pot castiga 50000 euro etc, blablabla. la sfarsitul mesajului scrie ca orange.ro, dar la primire nu apare ca a fost trimis Orange, ci apare ca afost trimis de 123 sau 444. Ori-cum nu trimit sms, nu ma tenteaza banii(  :D ) dar ca chestie... e tzeapa sau ce?
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
06 ianuarie 2011, 21:11:46
Nu e teapa. E de la orange! Daca te dereanjeaza poti sa suni sa faci o sesizare si nu o sa mai primesti sms-uri cu reclame.
pex
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
06 ianuarie 2011, 21:24:20
spvc100 06-01-2011 21:08:42
De ceva timp tot primesc oferte tentante de la numar 123 sau si 444,
trimite STOP la 100 . si gata...
ytt
MW Addicted
1176 mesaje
din 18/03/2006
40% warn
06 ianuarie 2011, 21:33:05
smecherii! au scos bonusul de aniversare :down:
maricelstan
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
06 ianuarie 2011, 22:02:36
Blandu nu ma rațoiesc la tine , ți-am dat doar un exemplu de câteva minute în urmă.Ce spui tu înseamnă un singur lucru , și anume să înregistrez toate convorbirile și să le trimit inclusiv screenshoturi din telefon ca dovada-ori să filmey telefonul de cate ori intru pe net . Totuși mi se pare exagerat ce sugereyi tu având în vedere ca vorbim despre Orange
SwSp3kTuL
MW Lurker
499 mesaje
din 09/03/2009
10% warn
SAMSUNG-SGH-E250
06 ianuarie 2011, 22:15:19
Bonusul de aniversare la scos din iunie cica. Am sunat azi pe la 5 sa vad de ce nu am primit.
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
07 ianuarie 2011, 13:55:47
LucianGL 06-01-2011 22:02:36
Blandu nu ma rațoiesc la tine , ți-am dat doar un exemplu de câteva minute în urmă.Ce spui tu înseamnă un singur lucru , și anume să înregistrez toate convorbirile și să le trimit inclusiv screenshoturi din telefon ca dovada-ori să filmey telefonul de cate ori intru pe net . Totuși mi se pare exagerat ce sugereyi tu având în vedere ca vorbim despre Orange
Sa inregistrezi convorbirea este ilegal! Ai putea sa o inregistrezi si sa o redactezi in mail.

Vorbesti ca si cand orange ar fi cel mai rau lucru posibil... Alternativele ti se par mai profesioniste? Cunosc oameni din toate companiile de telefonie mobila di Romania si te asigur ca nu este asa.
Folosesc Orange de de vreo 9 ani si am am fost multumit per total de serviciile lor. Au fost si momente mai aiurea dar s-au rezolvat.
Daca esti atat de nemultumit de ei nu inteleg de ce nu alegi altceva? Ai vodafone, cosmote. Daca ai impresia ca la serviciul de relatii clienti au oamni mai capabili, treci la ei. S-ar putea sa ai surprize totusi.

Daca vrei sa imi dai exemple oferte si operatori din afara nu te obosi. Aici e o piata, in alta parte e alta piata. Nu pot fi ofertele la fel. Si piata este data de cumparatori, deci si de tine. Daca profilul nostru ar fi diferit si ofertele ar fi diferite. Poti in schimb sa pleci de aici si sa beneficiezi de ofertele si profesionalismul de care doresti.

Nu inteleg cum puteti fi atat de nemultumiti si totusi sa nu luati nicio decizie, nicio actiune. E o letargie totala.
Nu iti convine schimba operatorul, schimba locul de munca, schimba guvernul, schimba tara... schimba ceva! Orice! Daca stai sa te plangi ca nu iti convine nu o sa se intample nimic.

Inca ceva, daca tu ai lucra la casca la o firma de customer care, ai fi mai bun?
TABela
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
95 aprecieri
07 ianuarie 2011, 15:45:43
pex 06-01-2011 21:24:20
spvc100 06-01-2011 21:08:42
De ceva timp tot primesc oferte tentante de la numar 123 sau si 444,
trimite STOP la 100 . si gata...
Am trimis si ca raspuns am primit instantaneu 2 mesaje cu reclame de la 123  :D
Una zice ca felicitari tocmai am castigat 100 de suturi si sa raspund la niste intrebari(gen: capra cu trei iezi cati iezi are?) platesc per sms 0.89 euroi si-mi mai ofera cateva suturi  :D, A doua zice asa: castiga 20 pct:
Mircea Badea (cine naiba-i asta ??? ) are emisiune la Radio:
1=ZU
2=Kiss FM
Trimite 1 sau 2 la 123
Atat si nu scrie la acest sms daca taxeaza si presupun ca da, dar noi traim in Romania si auntem buni de tzeapa. Daca asta e de la Orange atunci vai de capul lor unde au ajuns  :P
Stau pe net
bogdan_go
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
Symbian
07 ianuarie 2011, 16:59:06
Nu cred ca orange se ocupa cu asa ceva..Sant destui altii care dau tzepe,si fac tot posibilul sa para ca cei de la orange sant baietii rai..
TABela
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
95 aprecieri
07 ianuarie 2011, 18:50:45
Puncte nu suturi  :D Am scris de poanta.
Poate ca erau pe drum alea 2 smsuri si de acea le-am primit, de atunci nu am mai primit reclame. Se poate opri si din setari telf. dar atunci nu mai primesc alte informatii.
sms urile au fost trimise de pe 123, asta-i sigur ca scrie dara expeditorul.
In rest pentru telefonie e perfect orange, am avut scurt timp vodafone si nu avea semnal peste tot. Saturi, coclauri..., orange are acoperire buna.
Singurul lucru ce ma deranjeaza la orange e ca eu i-mi activezi ceva optiune (4eu)in fiecare luna, si niciodata nu vorbesc nici jumatate, si pierd la sfarsitul lunii minutele ramase, plus ca orange la reincarcare numai o luna ofera activ. Mai demult aveam cosmote si o data reincarcam la numaistiu cite luni.
Stau pe net
Publicitate
Publicitate
filip_mariusdan
Începător
2 mesaje
din 07/01/2011
07 ianuarie 2011, 19:17:05
Am nevoie de o copie de pe memoria flash de la un TS 8800 tele system GPS
Platesc
are catva Mb dar nu am facut backup
Acu am o caramida
si nici gps pro 2 nu gasesc PLATESC
Înapoi la Orange
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 18 ani
vladza
Începător
Ultimul acum 16 ore
Cint
好人礼服黑色
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.103⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!