buna ziua tuturor!
intr-adevar sunt magari astia de la orange si afirm chestia asta din mai multe motive, cum ar fi:
- punctele thankyou care se aloca la plata facturii in termen (care am platitito numai in temrenul de plata, timp de 6 ani de cand sunt abonat la ei). La 240 ron pe luna sa-ti dea doar 10 puncte .... si acum vre-o doi ani la 130 ron primeam aceleasi puncte
- daca esti abonat si iti faci prelungire poti beneficia de teluri la reducere, toate bune si frumoase, dar de ce un abonat nou are reducere mai mare decat mine spre exemplu, care sunt abonat la ei de 6 ani

??. O anomalie curata cu toate ca stiu politica lor de dezvoltare, insfarsit ... la vodafone stau altfel lucrurile in cazul in care esti client vechi ai cu totul alte reduceri
- operatorii de la serv clienti nu sunt seriosi. Sun la serv clienti imi raspunde o stimata dom'soara si ii cer amabil sa imi inchida optiunea de la unul din abonamente care era in valoare de 7 euroi, iar dragutza de ea zice ca nu se poate, eventual sa imi schimb abonamentul in unul mai mare, pentru ca ea vede acolo pe PC-ul ei ca eu vorbesc foarte mult de pe numarul ala, deci politica cu carul, Bun, ii multumesc frumos RESPECTIVEI si inchid conversatia, povestesc cu un prieten despre situatie si tipul zice lasa-ma acum sa sun eu la ei sa vad ce obtin. Suna tipul si raspunde o alta dom'soara care incearca si dansa sa faca cotis problema, dar in cele din urma zice ca se poate si nu se poate si pana la urma a rezolvat-o ....
si am mai avut eu si alte peripetii cu ei, dar nu mai am timp sa descriu toate cele, doar am enumerat cateva din ele.
concluzie - 1) mutati-va fratilor pe vodafone sau cosmote sau inainte de a fi client orange analizati foarte bine situatia pentru ca pe viitor sa nu va treziti cu surprize;
2) la cat de seriosi erau acum cativa ani ... in prezent sunt total invers si asta din cauza ca au prea multi abonati, detin suprematia in telecomunicatii si incep sa isi bata joc de clienti cam de 2 ani incoace
3) sper sa-si revina in viitorul apropiat, daca nu ma mut de la ei si cu asta basta