07 decembrie 2008, 11:36:01 • actualizat 07 decembrie 2008, 11:46:31 (2 ori)
relu 07-12-2008 11:25:51
@ovidiu: mai nou, trebuie sa-ti ramana cel puțin 50eurocenți sau 1€ credit dupa ce activezi o opțiune... reîncarca 1€ si mai încearcă încă o dată...
WTF? Atat de grijuliu s-a facut Orange incat sa nu ma lase fara bani de mancare in caz ca imi activez o anumita optiune? Nevermind, mai incerc odata la 444 si ii pun pe aia sa mi-o activeze.
/edit: Yep, you're right. Am nevoie de inca 10 eurocenti nenorociti ca sa imi pot activa acea optiune. Orange sucks one more time.
/edit2: ma !@&^#@ pe cererile lor incapabile de procesare. Acum nu ma lasa nici sa imi transfer un euro
Oamenii guralivi nu sunt de temut. De regula, vorbele mari si amenintatoare nu au decat rostul de a le ascunde frica si incapacitatea. Temeti-va de cei care tac si fac.
07 decembrie 2008, 12:56:06 • actualizat 07 decembrie 2008, 12:56:29 (1 ori)
sa fie cat mai multe ! mai stiti persoana aia care a castigat procesul cu statu' (taxa de prima inmatriculare)... se poate, daca se unesc cat mai multi...
wow...dupa mai bine de 30de minute mi-a raspuns unul de la serviciul clienti...mi-a zis ca in mod sigur,in cel mai scurt timp mi se va activa optiunea...ca e vorba de niste intarziere pe anumite numere.si-l intreba-i ce are numarul meu.
Oamenii guralivi nu sunt de temut. De regula, vorbele mari si amenintatoare nu au decat rostul de a le ascunde frica si incapacitatea. Temeti-va de cei care tac si fac.
Am vrut intr-o dimineata sa imi actives wap unlimited,formez *100# ... primesc raspuns nu ai suficient credit desi eu aveam 7 euro (vro 6 din bonusul anual).Sun la serv. clienti la care tipa imi spune ca au niste probleme si sa incerc maine seara...faza naspa e ca nu e prima oara cand patesc ceva asemanator.
ei au de pierdut...eu sunt curioasa cat de scurt e timpul...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.