01 noiembrie 2014, 23:12:49 • actualizat 01 noiembrie 2014, 23:13:04 (1 ori)
mda cu pdful nu e....
am o problema cu Medieval Cue Splitter , de despartit flacurile ....windows 7 x64 nu vrea sa-l instaleze am varianta 1.2 ....cred ca pe 32biti. Aveti un link pentru 64biti? Nu gasesc nicaieri....
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Mersi ,am renuntat la Medieval... Am folosit Xrecode si a mers perfect...
Este vreun player capabil sa ruleze 8k ? Ce alt mod ,in afara de a rula un joc la rezolutii maxime,poti testa placa video ? Mai exact sunt moduri grafice prin care poti testa procesoarele,ram-ul,hardurile,placa video inclusiv ram-ul de pe ea,blueray-ul,ma refer la un ansamblu de scule ce ar putea face un test sa vezi niste rezultate relevante si nu comparative.Nu ma intereseaza sa compar ci sa vad parametrii in care lucreaza toate echipamentele. Ar fi un asa soft ?
1 apreciază
⋅ 1 nu apreciază
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
un program de editat pdf-uri parolate exista?am un pdf tipar ce vreau sa modific cateva date dar nu pot....si daca pot la printare tot originalul apare
30 aprilie 2016, 22:06:52 • actualizat 30 aprilie 2016, 22:32:24 (1 ori)
Am o poza ce vreau sa o pun pe o foaie A4 in centrul foii,sub forma de 10 imagini ( adica multiplic poza de 10 ori ) multiplicate fara distante intre ele ci doar distanta fata de marginile foii A4.Mai exact vreau sa fac un fisier jpeg ce sa poata fi printat cu 10 carti de vizita.Doresc sa pot modifica pozitia cartii de vizita in formatul ales de mine,iar la urma sa salvez ca si jpeg. Ce soft imi recomandati ?
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.