aseara pe la 01:00 ma plictiseam si am inceput sa descarc de pe wap, in telefon trailere de filme(3gp, mp4, realVideo). unele le-am pastrat, pe altele le-am sters dupa ce le-am vazut. trafic: 450MB
eu 17.34mb pe c600 ,de ieri dupa amiaza dupa ce am dat hard reset. la ngage nici nu ma mai uit ca ala arata cifre astronomice. chiar incredibile daca stau un pic sa ma gandesc
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
nu chiar... eu stau mai mult de pe PC... tu .... cu k700`le ai facut asta nu ? eu ma simtetam complexat ca am facut prea mult traffic, da` acu` m`am linistit... mie mi s-au resetate contoarele de la SE ..creca de vreo` 2 ori.. numai ce stiu eu..
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.