10 august 2012, 15:07:03 • actualizat 10 august 2012, 15:07:24 (1 ori)
Picat, de asemenea ca restul care au dat cu gaborul ala infect :-j. Un mustachios de vreo 50 de ani. Fir-ar al dracului sa fie. M-a picat pentru ca nu mi-a iesit o parcare laterala. Greseala mea. Asta e
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Smekere daca a intervenit si a pus piciorul pe frana sau a tras atentia esti picat. Nimeni nu-ti permite sa gresesti. P mai fa sedinte de conducere si nu te da batut.
Proaspat admis la proba pentru traseu. 11 puncte de penalizare, pentru ca nu mi-a iesit cum trebuie parcarea laterala si nu mai stiu pt ce. Marti ma duc sa imi ridic rozaliul
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Daca tot am vazut topicul asta am si eu o intrebare. Trebuie citit codul rutier pana la primele lectii cu masina? Sau iti explica instructorul ce si cum?
Normal e sa incepi cu legislatia, facand ore de legislatie rutiera pentru inceput si dupa sa te urci la volan. Instructorul poate nu o sa aibe rabdare sa-ti explice de ce trebuie sa cedezi trecerea sau sa opresti mai departe de locul x, poate doar te va ghida ce sa faci.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.