Am luat si eu permisul saptamana trecuta . Saptamana viitoare trebuie sa soseasca rozaliul. Am avut cateva emotii, dar nu atat de multe incat sa gresesc si sa ma pice
Sfatul meu pentru toti incepatorii e sa fiti prevazatori! La volan veti avea parte de nenumarate surprize, 99% neplacute. Cu fiecare km parcurs va creste experienta dar si curajul, iar curajul este invers proportional cu nivelul conduitei preventive. Viteza ucide zilnic mii de oameni, straduiti-va sa nu intrati in statistici.
Am luat si eu permisul saptamana trecuta . Saptamana viitoare trebuie sa soseasca rozaliul. Am avut cateva emotii, dar nu atat de multe incat sa gresesc si sa ma pice
cand ai dat orasul? eu pe 11 ai avut multe puncete pebnalizare?
Sfatul meu pentru toti incepatorii e sa fiti prevazatori! La volan veti avea parte de nenumarate surprize, 99% neplacute. Cu fiecare km parcurs va creste experienta dar si curajul, iar curajul este invers proportional cu nivelul conduitei preventive. Viteza ucide zilnic mii de oameni, straduiti-va sa nu intrati in statistici.
tocmai am condus vreo 1000km in ultimele 24h. Atatia incepatori idioti pe strazi, pe valea prahovei am ramas poker face la unii, in curbele de la predeal depaseau camioane... Inconstientii
si eu sunt incepator(am luat permisul in octombrie anul trecut, dar sunt la facultate si nu am masina acolo. conduc doar in vacanta) si tot nu reusesc sa imi formez ecartamentul masinii. Din cauza asta am mult de suferit:strecuratul printre masini pe benzi, datul inapoi si alte chestii de genu` asta...
Nu incurajati spaga! incercati odata de 2 ori... daca chiar vedeti ca nu se poate atunci exista o problema.. ori nu sunteti facut pentru a conduce. ori nu vrea politaiul sa iti dea permisul!
da... in primavara. cu unul emil si nu mai stiu cum. stiu ca era seful lor e un tip slab (nu foarte slab, ma refeream gen nu gras) in jur de 40 de ani cu mustata. foarte de treaba politistul
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.