nu mai merge site-ul? sau ceva de genu? ca am tot incercat zilele astea si nu intra ..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Stie careva de unde pot downloda jocul james cameron avatar pentru motorola 240x320 pentru ca toate variantele care le,am gasit nu se instaleaza Niste linkuri? Multumesc anticipat
Salutare, as vrea sa stiu unde pot gasi si eu jocul " Splinter Cell Conviction " in limba engleza , pentru telefoanele JAVA , mai exact pentru Nokia C3 , rezolutie 320x240 ... ! am cautat peste tot si nu am gasit nimic , am gasit in limba italiana ! daca se poate un lick sau ceva de unde sa il iau ,si ca sa nu mai fac alt topic,as vrea daca se poate toata suita acestor jocuri pentru aceeasi telefon , aceeasi rezolutie ... ! Multumesc !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.