06 octombrie 2011, 21:34:21 • actualizat 06 octombrie 2011, 22:12:59 (1 ori)
LucaSorin 03-10-2011 13:09:37
Chrome e varza am testat toate browser existente pentru Windows, cele mai bune performante le optin cu Firefox incarca cel mai rapid paginile de internet.
Păcat este că la școală nu ai "optinut" aceleasi rezultate, REPETENTULE...
06 octombrie 2011, 22:02:35 • actualizat 06 octombrie 2011, 22:13:46 (2 ori)
repetenta e mamica ta Am gresit mare chestie,greseala a facut si mama ta ca te-a conceput. Chiar daca am gresit nu asa se reactioneaza vierme. ba omule tu daca nu ai alta treaba pe acasa stai toata ziua pe internet si incerci sa ne s**i p**a in toate modurile posibile, te inteleg ! Faci ce faci te iei de p*la mea,nu vrei s-a o trec pe numele tau? Bai eu nu inteleg o chestie de ce acestui putregai de om i se tolereaza atacuri la persoana? @tzapu mi-e nu imi place s-a fac show ca tine pe INTERNET, asa cum am mai spus ai ceva cu mine? hai omule sa ne intalnim si rezolvam problemele ! Ca tine sunt sute,mii pe internet. Esti tare in gura cu toata lumea de pe aici am observat, cu mine nu iti merge vierme. uite cum strica atmosfera pe forum un jeg de om...
iti dai seama , el sta pe forum si cauta greseli daca atat il duce mintea esti bun cu,cartea in fata fara carte esti muci
07 octombrie 2011, 11:47:55 • actualizat 07 octombrie 2011, 11:48:46 (1 ori)
Daca vreti sa modificati cautarea din bara de url cu google( la mine era searq) intrati in about:config la filtru scrieti keyword.url si modificati cu http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=utf-8&q= iar cand scrieti un cuvant in bara de url o sa caute pe google. Cum este la Chrome.
20 noiembrie 2011, 00:17:14 • actualizat 20 noiembrie 2011, 00:27:46 (1 ori)
Este normal asa ceva?
Adica mi se pare absurd, doar doua tab-uri sa consume atatea resurse... totusi vorbim de 900MB ram doar pentru un browser. Si nu e prima data si pe acelasi PC cand vad asa multe resurse consumate de Mozilla. Este un "cacat" de browser uneori.
Se vede diferenta intre ele, si asa este mereu din pacate.
Am si eu o intrebare. De ex. cand intru pe yahoo si cand ma loghez, tastez o litera (d), apar toate cuvantele/userele, daca acestea au mai fost folosite.
Stie cineva, cum pot sa sterg acel "istoric" al userelor care s-au logat acolo?
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.