Mozilla Firefox
16 764 vizualizări
971 răspunsuri
Linkuri topic "Mozilla Firefox"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
09 noiembrie 2005, 03:39:22
Fata de Firefox care nu suporta pagini wap e ceva...
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
09 noiembrie 2005, 03:52:18
ba da,suporta wap prin extensia wmlbrowser.

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri

Puteti mari viteza prin setari avansate,
scrie: "about:config"
scrie: "about:config"

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
13 februarie 2006, 23:08:48
ultima versiune nu prea e stabila....dintr-o data ma trezesc ca firefox.exe it's not responding/needs to close.mi-a facut-o de cateva ori,n-are decat vreo 4 extensii,deci nu e suprasolicitat....crap firefox asta

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
13 februarie 2006, 23:22:12
Ultima? adica 1.5.0.1 
Eu am 1.5 si e
dar ma inteles ca are un bug de securitate.... (si vrea sa-i fac update )(respectiv ver.1.5.0.1; asta inseamna ca trebuie sa download-ez un "kit" de 5Mb....
)

Eu am 1.5 si e

MW Lurker
352 mesaje
din 11/01/2006

Mie imi place firefox.Mai ales extensiile.Abia acum aflai ca suporta si wap.Parerea mea - de departe cel mai bun browser.Face download la superviteza.
[img]http://www.danasoft.com/sig/anqelitto.jpg[/img]
God is everything I need!!!
Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!
God is everything I need!!!
Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!

MW Luver
128 mesaje
din 03/01/2006
14 februarie 2006, 00:45:27 • actualizat 14 februarie 2006, 00:46:55 (1 ori)
VoIP prin Firefox
Browserul open source stie sa faca o multime de alte lucruri in afara simplei parcurgei a paginilor web, asta se stia deja de mult. Dar lansarea de apeluri telefonice de tip VoIP prin intermediul browserului este o functie cu totul noua, posibila odata cu instalarea unei extensii a Firefox-ului. Solutia se numeste Zoep Firefox si a fost lansata de catre VoIPSter. Prin simpla apasare a unui buton, utilizatorii browserului pot lansa apeluri telefonice gratuite imediat dupa instalarea programului, care poate fi descarcat de la adresa http://www.glaxstar.com/zoep/
Extensia este compatibila cu cea mai recenta versiune a browserului, Firefox 1.5. Extensia Zoep ofera utilizatorilor o experienta foarte simpla si naturala pentru lansarea apelurilor de voice over Internet, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa lanseze mai multe aplicatii in paralel. Totul se realizeaza prin intermediul interfetei ZoeP din Firefox, interfata creata dupa structura browserului. Initierea si primirea apelurilor de voce este simplificata pana la nivelul de apasare a numai catorva butoane, dupa setarea initiala a extensiei. Utilizatorii vor putea comunica fie cu alti useri de VoIP ai Zoep, dar si cu utilizatori ai platformei Jabber, iar in scurt timp se va stabili si compatibilitatea cu utilizatorii solutiei Google Talk.
Browserul open source stie sa faca o multime de alte lucruri in afara simplei parcurgei a paginilor web, asta se stia deja de mult. Dar lansarea de apeluri telefonice de tip VoIP prin intermediul browserului este o functie cu totul noua, posibila odata cu instalarea unei extensii a Firefox-ului. Solutia se numeste Zoep Firefox si a fost lansata de catre VoIPSter. Prin simpla apasare a unui buton, utilizatorii browserului pot lansa apeluri telefonice gratuite imediat dupa instalarea programului, care poate fi descarcat de la adresa http://www.glaxstar.com/zoep/
Extensia este compatibila cu cea mai recenta versiune a browserului, Firefox 1.5. Extensia Zoep ofera utilizatorilor o experienta foarte simpla si naturala pentru lansarea apelurilor de voice over Internet, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa lanseze mai multe aplicatii in paralel. Totul se realizeaza prin intermediul interfetei ZoeP din Firefox, interfata creata dupa structura browserului. Initierea si primirea apelurilor de voce este simplificata pana la nivelul de apasare a numai catorva butoane, dupa setarea initiala a extensiei. Utilizatorii vor putea comunica fie cu alti useri de VoIP ai Zoep, dar si cu utilizatori ai platformei Jabber, iar in scurt timp se va stabili si compatibilitatea cu utilizatorii solutiei Google Talk.
Ma cred cea mai fericita dintre oameni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.

MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
14 februarie 2006, 10:58:25
MARU 13-02-2006 23:22:12
Ultima? adica 1.5.0.1 
Eu am 1.5 si e

Dute la help, check for updates si next instal sau ce mai apare pe acolo. Eu asa am update firefoxul de la 1.5 la 1.5.0.1

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri

Inseamna ca e de la conexiune ca a incercat de 2 ori sa-si faca update si mi-a dat eroare. Asa ca am dezactivat... O sa mai incerc!

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
14 februarie 2006, 17:27:52 • actualizat 14 februarie 2006, 17:38:48 (1 ori)
LATER: ultimul update log:
PREPARE PATCH browserconfig.properties
PREPARE PATCH xpicleanup.exe
PREPARE ADD softokn3.chk
PREPARE PATCH js3250.dll
PREPARE PATCH nspr4.dll
PREPARE PATCH softokn3.dll
PREPARE PATCH plds4.dll
PREPARE PATCH firefox.exe
LoadSourceFile failed
failed: 8
calling QuitProgressUI
acum, dupa ce a download-at 1,1 MB (incremental), a incercat sa verifice pe server integritatea download-ului. Dar nu a reusit, asa ca acum vrea sa download-eze "complete update package" (adica kit firefox 1.5.0.1 !!!)
....
Stie cineva cum de numeste incrementalul si unde l-a salvat
PREPARE PATCH browserconfig.properties
PREPARE PATCH xpicleanup.exe
PREPARE ADD softokn3.chk
PREPARE PATCH js3250.dll
PREPARE PATCH nspr4.dll
PREPARE PATCH softokn3.dll
PREPARE PATCH plds4.dll
PREPARE PATCH firefox.exe
LoadSourceFile failed
failed: 8
calling QuitProgressUI
acum, dupa ce a download-at 1,1 MB (incremental), a incercat sa verifice pe server integritatea download-ului. Dar nu a reusit, asa ca acum vrea sa download-eze "complete update package" (adica kit firefox 1.5.0.1 !!!)
....

Stie cineva cum de numeste incrementalul si unde l-a salvat

MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
01 martie 2006, 10:46:05
nu mai merge sa ma loghez pe wapix de pe Mozilla Firefox!de ce?pana azi a mers...lam dezinstalat si l-am instalat din nou dar tot nu merge...

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 martie 2006, 12:29:44
la Opera pot deschide cate pagini vreau-sa zicem 10 odata.apoi inchid browserul.cand il redeschid ma trezesc cu toate cele 10 pagini ca se incarca,"le-a tinut minte".
exista vreo setare/extensie care sa faca acelasi lucru la Firefox?
exista vreo setare/extensie care sa faca acelasi lucru la Firefox?

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
19 martie 2006, 16:14:35
Viitoarea versiune a browserului Firefox (2.0) va include protectie contra atacurilor de tip phishing, utilizand, cel mai probabil, o tehnologie folosită si de Google.

Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
24 martie 2006, 11:39:03 • actualizat 24 martie 2006, 11:41:09 (1 ori)
Se pare ca Firefox (1.5.01) detroneaza ca viteza de incarcare Opera , cel putin am observat la mine

Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.