Inselatorii pe internet
17 140 vizualizări
567 răspunsuri
Linkuri topic "Inselatorii pe internet"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri

MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006

imi pare rau ca ai patit asa ceva.
data viitoare cand "castigi" sa te uiti pe site pentru ca de obicei se afiseaza o lista a castigatorilor.
si cel mai important, inafara de fisc, nu-ti cere nimeni bani pentru un premiu, niciodata inainte de a intra in posesia premiului.
data viitoare cand "castigi" sa te uiti pe site pentru ca de obicei se afiseaza o lista a castigatorilor.
si cel mai important, inafara de fisc, nu-ti cere nimeni bani pentru un premiu, niciodata inainte de a intra in posesia premiului.

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri

Eu m-as mira ca teparul sa nu fie de pe mobilewave/softpedia (se lauda unul cu datul a astfel de tepe). Anunta autoritatile si vedem noi dupaia cine nu mai intra.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Tot ce se poate,dar pana la proba contrarie nu putem acuza pe nimeni.Vinovat e cel care crede.......

MW Addicted
955 mesaje
din 18/01/2007

Mie imi vin mail-uri cu reclame...cred,pe spam.Cred ca si alea sunt tzepe!
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
http://klaus-camera6.blogspot.com/
http://klaus-camera6.blogspot.com/

Începător
13 mesaje
din 19/04/2007
23 aprilie 2007, 18:16:27
Cu datele nu cred sa faca ceva(ti le-a cerut ca sa para mai credibila tzeapa),bani nu o sa-i mai vezi,pe viitor intai te interesezi si dupa aceia actionezi.

MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri

Eu am primit un mail cu ceva care zicea ca adresa mea de mail a fost extrasa la o loterie si ca am castigat £100000. Era ceva legat de loteria engleza. Mi-au cerut adresa exacta si am trimis-o. Apoi am cautat pe google si am vazut ca era tzeapa. Credeti ca pot face ceva cu adresa mea?

pai nu prea au ce (de fapt au destule lucruri
). Nu inteleg cum puteti pune botul la asemenea tzepe

MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri

Nu stiu ce a fost in capu meu atunci! Habar nu am la ce m-am gandit. Ideea e ca am pus datele mamei, si daca pateste ceva s-a dus netu meu!!

Lasa frate ca nu face nimic daca e englez

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
23 aprilie 2007, 21:14:57
Draculea 23-04-2007 18:19:37
Eu am primit un mail cu ceva care zicea ca adresa mea de mail a fost extrasa la o loterie si ca am castigat £100000. Era ceva legat de loteria engleza. Mi-au cerut adresa exacta si am trimis-o. Apoi am cautat pe google si am vazut ca era tzeapa. Credeti ca pot face ceva cu adresa mea?

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
23 aprilie 2007, 21:33:33
Si eu am primit mai multe mail-uri de genul, insa date reale de la mine nu prea vad ei, bani niciodata. Din acest motiv am renuntat si la treaba cu GPS-ul de la Mobile Traking System. Oricum acum cand sunteti pagubiti nu sunteti de acord cu furatul, dar cand e voi sa pagubiti ...
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Veteran
579 mesaje
din 29/04/2006
23 aprilie 2007, 22:11:57
inselatorii pe net.. e plin , de la coduri pentru site-uri cu jocuri [1,50 Euro] pana la CCs , conturi de mail [am in prostie
] si bani , cum luat the-sharkk ... am vazut si mai naspa .

MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
23 aprilie 2007, 22:15:17
off-topic, stiu ca nu e inselatorie pe internet, dar pe-aia cu codurile de reincarcare de connex/orange ati auzit-o?
te suna unul, iti zice ca este de la orange/vodafone/ altex/flanco sau alte chestii de-astea (cele cu flanco/domo merg foarte bine pt ca multi au rate acolo), iti spun ca ai castigat un telefon mobil la nu-stiu-ce loterie si iti cer sa le trimiti un cod de reincarcare de la o cartela de 7 euro sau 9$ (o suma relativ mica, sa nu te chinui sa-i recuperezi) si... adio premiu, codul apare folosit pe alt numar... TZAPAAA!!!! am vazut extraordinar de multi tzapiti cu faza asta
te suna unul, iti zice ca este de la orange/vodafone/ altex/flanco sau alte chestii de-astea (cele cu flanco/domo merg foarte bine pt ca multi au rate acolo), iti spun ca ai castigat un telefon mobil la nu-stiu-ce loterie si iti cer sa le trimiti un cod de reincarcare de la o cartela de 7 euro sau 9$ (o suma relativ mica, sa nu te chinui sa-i recuperezi) si... adio premiu, codul apare folosit pe alt numar... TZAPAAA!!!! am vazut extraordinar de multi tzapiti cu faza asta
winners never quit, quitters never win

MW Liker
73 mesaje
din 07/12/2005

La oricat de mica ar fi suma, depuneti plangere la politie si ei se vor ocupa de restul! In cele mai multe cazuri vei primi banii inapoi de la banca, iar banca si-i va recupera ea.... Nu iese in pierdere! Daca tu te-ai tepit,de ce sa-l lasi si pe altul sa o pateasca? Cu datele din buletin nu pot face prea multe lucruri... Pot doar sa se identifice in fata unui politist, si tu poti primi maxim o amenda... de care o sa scapi in cele din urma

Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.