23 aprilie 2007, 13:50:45 • actualizat 23 aprilie 2007, 13:58:18 (1 ori)
Imi cer scuze fata de admini daca mai exista un asemenea topic si rog sa il inchida in acest caz! Haideti sa discutam in acest topic de inselaciuni,tzepe,capacane,etc. pe care le poti lua de pe internet daca nu esti atent si dai crezare la orice (in cazul meu ) si pe ce situri/ de la ce adrese mail predomina aceste lucruri? o sa va spun ce tzeapa mi-am luat eu: mi-am facut mai demult un cont pe blogul www.facebox.comhttp://ro.facebox.com/thesharkk90 si acum 2 zile am primit un mail de la un anume bita cosmin ce se dadea admin pe site in care mi se spunea ca am castigat un scooter de 1600euro! i-am dat ca prostul datele din buletin si tot in acea zi mi-a trimis un al 2lea mail in care cerea sa depun intr-un cont 38lei la bancpost! eu din nou ca fraerul am depus si abia cand adevaratul administrator de pe ro.facebox.com m-a contactat ca e o capcana pt. ca ei nu ofera in concurs decat ipod-uri,dar a fost prea tarziu!
....a sa postez si e-mail-ul de pe care am primit tzeapa: it.worldwide.contacts@googlemail.com! mai exista vreo posibilitate ca sa recuperez cei 38ron ? si cam la ce mi-ar putea folosi datele personale,sa stiu daca sa merg la politie!
I-ai dat si datele de buletin ? Cati ani ai ? 14 ? Pe internet e plin de inselatorii dintr-astea... Din pacate, unii cad in capcana...
stiam eu ca faceti pe voi de ras cand cititi asta! de obicei sunt foarte precaut la din astea dar m-a derutat total faptul ca pe situl mentionat mai sus CHIAR EXISTA UN CONCURS!...claudiule daca iti mai spun ca am si 17ani mai tare razi de mine?
23 aprilie 2007, 14:16:39 • actualizat 23 aprilie 2007, 14:17:23 (1 ori)
Mai, nu ma rad tare de tine. Inteleg ca ai fost un pic derutat de concursul care chiar exista pe siteul lor... Totusi, trebuia sa fi mai precaut. Iar faptul ca ai 17 ani si tot nu te-ai prins e un semnal de alarma. Macar ai invatat o lectie... Si lasa cei 38 lei. L-ai putea descoperi cu numarul contului bancar, dar nu merita bataia de cap...
Eu primesc zilnic astfel de mail-uri, dar nu dau nimic din datele personale! Cu datele tale personale, o persoana poate comanda o multime de chestii de pe net sa vina la tine acasa, iar daca nu platesti, magazinul respectiv te poate da in judecata! Cam asta se poate intampla! Ai grija pe viitor!
Capul Face-Capul Trage!Mergi si depune o plangere la politia economica de pe raza judetului de care apartii.Daca mai ai mail-ul in calculator,numele si numarul contului bancar unde ai facut depunerea e bine.
nu ma afecteaza in mod deosebit cei 38ron, ci de datele personale (cnp,adresa,etc)! si da mai am nr. de card bancar, numarul de fax,numele lui,e-mailul si chiar judetul in care se afla (jud.brasov) :D
38 roni...nu-i gasesti pe jos;daca nu-i ai nu te ajuta nimeni.Nu mai ganditi la modul <Pana mea,38 roni,nu depun plangere ca mi-e rusine si nu se merita>;Acesti inselatori strang de aici 38 roni,de la ala 30 roni,mai prosteste pe altul cu vreo 50 roni,si uite asa leu cu leu se face suta sau chiar mia de lei.
du-te la banc post si spune ca ai fost inselat si ca cine ti-a dat acel cont e un sarlatan. iar ei o sa-i retraga banii din cont. fa si o plangere la politie si cel ce a facut lucrul asta o sa fie prins. dar fii foarte rapid, fiindca ar putea sa lichideze contul. va fi prins dar dureaza putin. de la banca iti vei recupera banii daca ii anunti din timp. ar fi bine chiar azi sa mergi cu chitanta la banca
Banca nu poate retrage bani din cont la cerinta lui X.Chiar daca acel cont va fi lichidat/inchis datele de referinta sunt pastrate de catre banca timp de 10 ani.Plus de asta am inteles ca ai adresa lui si nr de fax;E bine,pentru ca si fax-ul ala e inregistrat pe o persoana fizica sau juridica.Ai adresa site-ului si mail-ul care,la fel,sunt in baza de date ale providerului de servicii internet.Mergi si depune plangere fara nicio jena!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.