22 aprilie 2007, 00:44:44 • actualizat 22 aprilie 2007, 01:43:35 (1 ori)
Acum cu restrictiile de la orange m`am enervat rau rau ) si am inceput sa sap peste tot aradu sa vad care mai de care au oferta buna la net.. Cu doar 0,5 eurcenti in +, am net REAL de 256 kbps! doar la inceput trebuie sa platesc taxa pentru modem 120 RON. Defapt este o oferta la Telefonie care include pachetu asta, si mai am 1000 minute in reteaua ATLAS (telefonul il primesti gratis), 75 in reteaua Romtelecom... zic ca e foarte rentabil, pt 4 euro, nici nu mai ma gandesc la orange..
Mai e abonamentu de 8 euro care are 2000 minute ATLAS, 150 Romtelecom, 1,5 Mbps si abonamentu de 16 euro, 4000 min Atlas, 300 Romtelecom, 2,5 Mbps...
am intrat pe site! nu am dat de prea multe informatii dar daca ai internet prin wi-fi, asta inseamna ca te poti conecta si cu un telefon/ppc compatibil sau cu un laptop, fara sa ai nevoie de adaptor nu? daca e asa si au acoperire buna, e mai mult decat super! ma gandesc daca e si alta metoda de a folosi minutele telefonice... nu vreau fix! oricum... prea marfa!
telu e prin wi-fi si el ... si nu iti da adaptoru ala din poza.. iti da un mic modem.. cu o antena.. cand am fost sa fac contract m`a intrebat la ce distanta stau de stalp (unde e instalata cutia Atlas care da semnal), i`am zis ca stau in drept cu stalpu doar ca, ii o casa in constructii mare, si dupa vine casa unde ii pc`u, si nu prima camera, a 2-a.. deci semnalu trece prin o gramada de pereti GROSI!... scrie aici la Signal: Very Low.. da merge la viteza maxima.. si da te poti conecta cu telu dak are wi-fi si lap`ul...
super tare frate! deci au reciver pe fiecare stalp? prea beton! in curand o sa fiu clientul lor! deci telefonul il folosesti tot pe internet? voip? ai incercat? are lag de voce? daca merge direct pe ppc e the best!
@frike, atlasul merge foarte prost in arad, ma refer ca nu e stabil si cade netu cant ti-e lumea mai draga. am niste prieteni care au renuntat la el. la inceput merge bine ca si rds-ul apoi... lasa de dorit
mda... i-am sunat azi si in bucuresti nu au wi-fi si implicit nici telefonie VoIp! pacat... :-( Au spus ca au in plan, dar pana la o acoperire 100% a capitalei imi dau peri albi! chiar ma interesa oferta lor!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.