Memory Stick Pro Duo - Mort
452 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Memory Stick Pro Duo - Mort"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

Am un MS SanDisk de 512 de aprox. un an de zile. Am avut cateva probleme cu transferul,date corupte,dar acum e mort,nu e recunoscut de pc. In schimb,e recunoscut de diferite aplicatii de formatare,dar nu pot sa-l formatez. Any ideas?

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri

nu o sa mai poti face nimic cu el are bad-uri sectorul asa am patit si eu cu un mmc era recunoscut de unele programele

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri

MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006

Cardu se corupe cand bagi pe el chestii care nu i plac lui.Si dupa un timp,crapa.McMaster,ti-a zis si Yoz,it's death
.Cardu ala a ajuns in Rai,sau Iad

Din cate stiu carduri de la firma Sony Ericsson sunt foarte bune, si suporta orice format instalat si salvat, doar ca nu e recunoscut de telefon acel fisier. De exemplu: o melodie mp3 pe un card si acel nu suporta mp3, dar pe alt telefon merge. Descarcati un program java care va poate ajuta la vizualizarea fisierelor ascunse si setarea permisiunilor (citire, ascuns, scriere). Download: 623KB. #/file.php?id=516389
Înapoi la Probleme hardware
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.