Euforia.ro
44 460 vizualizări
2 842 răspunsuri
Linkuri topic "Euforia.ro"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

Geopsi,dar te-ar mai interesa sa intri pe chat la EUforia?

MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005

GEO dar eu nu m-am luat de CINT , m-am referit ca cea ce inseamna MW pentru el , euforia.ro inseamna pentru alti . Desi nu e cazul meu ca am luat ban pe euforia .
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

nu stiu. Nu am mai intrat de foarte mult timp. Poate 4-5 luni. Asta iarna in vacanta am incercat contu si nu mai mergea.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

MW Luver
199 mesaje
din 26/05/2005

mda...tnx sorine@excrocu,pmpl de parca as baga eu banii aia in buzunar sau ar fi situ meu,huoh,dar oricum contul e: ro20btrl01301209989770xx .repet nu e nimeni obligat si fortat iar un donator e un user k oricare,nu este favorizat.punct

MW Veteran
550 mesaje
din 14/02/2006

ca sa continui... donator e un user cu suflet mare si cu buzunaru generos

MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005

Un donator e un user infocat . Unu cu inima mare da la un muribund de foame nu la un site .

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Veteran
550 mesaje
din 14/02/2006

la muribunzi de foame poti da oricand ii gasesti mereu! dar de cate ori ai sansa sa donezi bani pentru cea mai buna comunitate virtuala

era o gluma!
Note: Posts were merged

era o gluma!
Note: Posts were merged

Pai macar 1 dolar/luna daca punea taxa nu se mai intampla asta.
Pe deasupra mai scotea si de o fripturica...

MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005

Si cati useri o sa mai aiba la 1 dolar pe luna ?

MW Veteran
550 mesaje
din 14/02/2006

o sa aiba cel putin 4 useri(adica admini)

MW Lurker
344 mesaje
din 08/02/2006

Sal am si eu o intrebare la ce banca are euforia cont?Si cat costa acel servar sau ce este?Euforia ca chat este unica si foarte best :-)

MW Veteran
550 mesaje
din 14/02/2006

citeste tot forumul euforia! parca la banca transilvania

MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005

jaqar 10-02-2006 19:55:18
pt cei interesati si binevoitori s.a deschis un cont la banca transilvania pt donatii in scopul creerii unui server propriu fara limita de banda si mult mai stabil decat tot ce a fost pana acum.dak sunteti interesati si puteti face donatii postez contulSper ca e scris corect .
Înapoi la Portaluri WAP/Web
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.