23 iulie 2009, 01:07:26 • actualizat 23 iulie 2009, 06:29:37 (1 ori)
am fost fortat de circumstante wurdulak
sxn , al cui e siteul ala?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cine are un nick de închiriat să citesc prostiile de acolo? A limitat înregistrarea la ip orange? Lol. Când e vorba de chaturi wap vă recomand cele străine.Deși la cât e de pustiu și acolo cred ca Sun s-a apucat să învețe și romană pmpl.
lol bestwap. Acolo sunt 1000 si ceva online noaptea la 3. Ziua vre.o 2000 dar real daca sunt 100 e mult. / cat despre euforia.in , o panarama de lavalair copiata dupa euforia si cu thema de pe www.wapunderground.net) astia numa sa il copie pe joker stiu.
Sal all care e treaba cu euforia merge sau s-a dus dracu, am avut un singur nik si de fiecare data cand ma logez imi spune ca sunt banat, daca imi fac altul imi spune aceeasi treaba ...wtf ps : situri asemanatoare cu euforia mai sunt? Vreau si eu niste link-uri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.