Parola ti-am schimbat-o de 2 ori pentru ca prima data ti s-a resetat parola si era cea implicita care o stie oricine. Greu...
deci daca o stie oricine pot sa presupun ca a mai intrat odata? da...asta e...mai greu
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
vorbesti din filme ma ... eu sunt ownerul serverelor pe care e hostata euforia ... o sa spargi tu serverele alea cand o sa`mi vad eu ceafa ... a fost picata pt ca a traznit in cele 2 echipamente CISCO asa ca nu va mai laudati aiurea si nu mai vorbitit din filme ca hackers & co ... patetic
08 iulie 2009, 14:38:19 • actualizat 08 iulie 2009, 14:42:16 (1 ori)
Lol cum ziceam la cat e de prost recunoaste si el ca pe euforia parolele nu au fost si nici nu o sa fie incriptate ca nu stie el programare, cerseste totul lui jey pe mail
Pmpl si de unde stie el daca iti schimbi parola, o compara pe cea noua cu cea veche evident lol acum totu e "incriptat"(tzeapa pentru fraieri-euforia.ro a trait 4 ani asa doar nu o sa incripteze jey acum ca a ajuns pe mana unui fraier, nu are avea nici un motiv) la cat e de prost recunostea ca mai mult de schimbat niste linkuri nu poate nu stie
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.