eu nu am de ce sa-i duc lipsa... deabia am intrat cu nick MagicaSTEAUA si din prima am fost injurat... nu am mai intrat de atunci
trebuia sa-ti faci si tu nick MagiculRapid :-D păcat ca /I nu funcționa total ci numai parțial. apropo l-ai reclamat pe făptaș ?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
02 martie 2006, 09:46:09 • actualizat 02 martie 2006, 09:47:52 (1 ori)
cui sa reclam? era prima si singura data cand am intrat, ma rog, am mai intrat o data cand m-am inregistrat. mai si dadea erori pe tel, asa ca m-am lipsit...
cui sa reclam? era prima si singura data cand am intrat, ma rog, am mai intrat o data cand m-am inregistrat. mai si dadea erori pe tel, asa ca m-am lipsit...
păi la admini . ei ar trebui sa se ocupe cu astfel de probleme .
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
si la trivia îi propusesem sa pună câmpul de răspuns direct pe pagină ca sa nu pe mai piardă atât timp prin linkuri însă . . . tot asa a rămas .
alooo mai asta e topic sau lavita babelor ce barfesc...deja imi fac pareri proste despre unii useri de aici pe care i credeam mai destepti cu 5 minute inainte ca mine....atunci nu ma mai mir de euforia...daca nici aici pe mw nu se respecta userii intre ei
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.